×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Big Cat Month op Nat Geo Wild

Tv-tip: Big Cat Month op Nat Geo Wild
05.02.2016 -

Wij zijn dol op katten! Jij toch ook? Februari staat bij Nat Geo Wild in het teken van bedreigde katachtigen. Daarom kun je in februari elke zondag programma's kijken over wilde katten.


Krachten bundelen 
Leeuwen, tijgers, lynxen, jaguars en poema's moeten hard strijden. Het zijn namelijk bedreigde katachtigen. Nat Geo Wild (natuurzender) werkt daarom samen met het Wereld Natuur Fonds om deze prachtige dieren onder de aandacht te brengen. Tijdens de Big Cat Month (februari) worden de wilde katachtigen in de schijnwerpers gezet. Je kunt de zender vrij ontvangen als je abonnee bent van Ziggo, KPN, Delta, Tele2 of CanalDigitaal. Hieronder kun je het programma van deze maand bekijken. Meer weten over deze maand? Lees dan verder op de website van Nat Geo Wild. 

Het programma 

Steun de Big Cats! 
Upload jouw foto met de hashtag #MyBigCatSelfie en #BigCatMonth op social media en help mee om de bedreigde katachtigen onder de aandacht te brengen. Quiz: welke 'Big Cat' ben jij?  
Ga op jacht en ontdek welke Big Cat in jou schuilt! De quiz doe je hier. 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie