×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

30 plussers dromen van een verre reis of verrassingsreis

30 plussers dromen van een verre reis of verrassingsreis
01.02.2016 -

Wie droomt er nou niet van een verre reis naar Azië of Australië? Volgens een onderzoek in opdracht van het reisblog Travelvibe heeft 36,8% van de 30 plussers een verre reis buiten Europa bovenaan zijn bucketlist staan voor 2016.


Op de tweede plek staat een culturele reis (26,8%) en op de derde plek staat de verrassingsreis (23,4%). De minst populaire reizen zijn de culinaire reis (9,2%) en de sportieve reis (13,2%).

De verrassingsreis
Een opkomende reistrend is de verrassingsreis! Hierbij weet je van tevoren alleen de temperatuur van de bestemming en de vluchttijden. Je komt er pas op het vliegveld achter waar je heen gaat en je hebt daardoor helemaal geen tijd om je te verdiepen in de locatie. De bedoeling is dan ook dat je op avontuur gaat en nieuwe plekjes ontdekt. Dit soort reizen zijn te boeken bij: sprs.me, Verrassend Geregeld en Bestemming onbekend. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie