×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: nieuw seizoen Celblok H

Tv-tip: nieuw seizoen Celblok H
17.01.2016 -

Vanaf morgen start het derde seizoen van de bloedstollende serie Celblok H. Isa Hoes kruipt weer in haar rol als kapster Suzanne Kramer, die terecht is gekomen in vrouwengevangenis De Banckert na een poging tot moord op haar man.


Dit seizoen zien we hoe de verhouding tussen directeur Brinkhorst en Suzanne op scherp staat, als Brinkhorst zich realiseert dat Suzanne haar heeft gebruikt om te ontsnappen. Suzanne heeft maar één doel: de directeur wegkrijgen. Dat lukt natuurlijk niet zonder de hulp van de andere vrouwen en bewakers. Er worden onverwachte groepen gevormd met heftige consequenties. Extra leuk: dit seizoen zijn er dubbele afleveringen te zien. Lekker lang kijken dus!

Celblok H is vanaf 18 januari om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Mimana zo 17 jan '16 14:29

  Heeeeeeerlijk ik ga er weer helemaal voor zitten
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Arual wo 20 jan '16 16:31

   ik was er ook weer superblij mee. Een dubbele aflevering zelfs! Duurt weer lang voo rhet maandag is