×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tulpen plukken op de Dam

Tulpen plukken op de Dam
15.01.2016 -

Het tulpenseizoen begint er weer aan te komen. Morgen (16 januari) is het dan ook Nationale Tulpendag! Dit wordt groots gevierd op de Dam in Amsterdam, waar kwekers ’s ochtends een pluktuin met ruim 200.000 tulpen aanleggen. Minister Bert Koenders zal het evenement officieel openen en daarna mag het publiek vanaf 13.00 gratis een bosje tulpen plukken in de pluktuin.


Tulpendag bestaat sinds 2012 en wordt ieder jaar gevierd op de derde zaterdag van januari. Hiermee wordt ieder jaar de start van het nieuwe tulpenseizoen gevierd. Dit jaar is Nederland voorzitter van de EU, daarom staat de Nationale tulpendag dit keer in het teken van ‘Europa’. 

Wil je alvast een indruk krijgen van de Nationale Tulpendag? Bekijk dan het filmpje dat ze vorig jaar gemaakt hebben!Kijk voor meer informatie over Tulpendag 2016 op www.mooiwatbloemendoen.nl.
 
Bron: TPN
Foto: TPN

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie