×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wordt deze app dé hit van het jaar?

Wordt deze app dé hit van het jaar?
10.01.2016 -

Bijna iedereen heeft wel eens een potje Wie is het? gespeeld tijdens een gezellige spelletjesavond met vrienden of familie. Anno 2016 zou je verwachten dat er wel een digitale versie van het beroemde spel zou zijn, maar niets bleek minder waar.


Om deze reden besloten Nederlanders Joost Lubach, Ype Driessen en Juul Spee dan ook dat het tijd werd voor een app. Zo ontstond Mutuals: een op het bordspel gebaseerde app, die nu al dé hit van 2016 wordt genoemd.

Het idee
Het idee ontstond in oktober vorig jaar, vertelt één van de bedenkers Joost. “Ype maakt fotostrips en had een strip gemaakt waarin we Wie is het? speelden, maar dan met bekenden. Toen dachten we: zou het niet leuk zijn als dat ook in het echt kon?”. Zo gezegd, zo gedaan: binnen drie weken was de app klaar.

Om Mutuals te spelen moet je inloggen met je Facebookaccount. Vervolgens zie je wie van je vrienden de app ook hebben en kun je iemand uitnodigen om te spelen. Door vragen te spellen waar ja of nee op geantwoord kan worden, kun jij raden wie de ander heeft en hij/zij wie jij hebt.

Voorlopig is het spel alleen nog beschikbaar voor mensen met een iPhone of een device met iOS, want voor Android of Windows is de app nog niet beschikbaar. Als het aan de makers ligt, komt daar snel verandering in: “We hopen snel iemand in te kunnen huren die voor Android kan ontwerpen”, aldus Joost.

Bron: Metronieuws.nl
Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |