×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Video’s: stoere vrouwen

Video’s: stoere vrouwen
04.01.2016 -

Wij krijgen kippenvel bij het idee alleen al: op een dun touw staan en naar de overkant lopen. Of de aanval van een slang. Wat doe je dan? De vrouwen in deze video’s zijn niet zo snel bang.


Koorddansen op pumps
Deze vrouw vind het kennelijk niet zo eng om te koorddansen en gaat daarom een stapje verder. Ze heeft haar pumps aangetrokken. Later in de video zijn de muiltjes niet meer te zien. Waarschijnlijk omdat ze de schoenen uit heeft gegooid (groot gelijk) of omdat ze de hakken is verloren.

Snelle reactie
De vrouw in de onderstaande video zit heerlijk aan het water als er opeens een slang uit het water schiet om haar aan te vallen. Precies op tijd pakt ze hem bij zijn nek en redt hiermee zichzelf.

Bron: Zie.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie