×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Klein geluk

Klein geluk
02.01.2016 -

Om positief het nieuwe jaar te beginnen, is het goed om je aandacht te richten op kleine geluksmomentjes. Want wie zich gelukkiger wil voelen, mag kleine stapjes nemen.


Schrijf leuke gebeurtenissen op
Zei een wildvreemde je vrolijk gedag? Schrijf het op. Heeft een vriendin een lief voicemailbericht voor je ingesproken? Schrijf het op. In een boekje of schriftje. Zo train je jezelf om positieve gebeurtenissen langer vast te houden.

Knuffel!
Knuffelen is gezond en het maakt je blij. Knuffel je partner, een vriendin of je ouders, broer of zus.

Neem een avond voor jezelf
Zet je telefoon uit en kom even helemaal tot jezelf. Gun het jezelf om even helemaal niks te hoeven doen. Kijk eens wat vaker een suffe film of geef je nagels eens een goede make-over.

Haal herinneringen op
Dit kan heel gemakkelijk door leuke foto’s te bekijken, maar het kan ook heel goed door muziek uit een leuke tijd (bijvoorbeeld je tienerjaren) op te zetten of door de douchegel te kopen die je aan die leuke vakantie doet denken. 

Ga naar een kringloopwinkel
En gun het jezelf om iets leuks uit te kiezen voor jezelf. Je kunt er de mooiste schatten vinden (voor een prikkie).

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    astrid.kaagpols zo 3 jan '16 08:57

    Leuke ideetjes zo om te gebruiken ik heb een schriftelijke waar ik af en toe iets inschrijf of inplak maar mijn grootstem geluk moment als ik op dinsdag morgen in het verzorgingshuis de krant voorlees aan 11 heren variërend in de leeftijd van 73 en 93 jaar
    Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |