×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Klein geluk

Klein geluk
02.01.2016 -

Om positief het nieuwe jaar te beginnen, is het goed om je aandacht te richten op kleine geluksmomentjes. Want wie zich gelukkiger wil voelen, mag kleine stapjes nemen.


Schrijf leuke gebeurtenissen op
Zei een wildvreemde je vrolijk gedag? Schrijf het op. Heeft een vriendin een lief voicemailbericht voor je ingesproken? Schrijf het op. In een boekje of schriftje. Zo train je jezelf om positieve gebeurtenissen langer vast te houden.

Knuffel!
Knuffelen is gezond en het maakt je blij. Knuffel je partner, een vriendin of je ouders, broer of zus.

Neem een avond voor jezelf
Zet je telefoon uit en kom even helemaal tot jezelf. Gun het jezelf om even helemaal niks te hoeven doen. Kijk eens wat vaker een suffe film of geef je nagels eens een goede make-over.

Haal herinneringen op
Dit kan heel gemakkelijk door leuke foto’s te bekijken, maar het kan ook heel goed door muziek uit een leuke tijd (bijvoorbeeld je tienerjaren) op te zetten of door de douchegel te kopen die je aan die leuke vakantie doet denken. 

Ga naar een kringloopwinkel
En gun het jezelf om iets leuks uit te kiezen voor jezelf. Je kunt er de mooiste schatten vinden (voor een prikkie).

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    astrid.kaagpols zo 3 jan '16 08:57

    Leuke ideetjes zo om te gebruiken ik heb een schriftelijke waar ik af en toe iets inschrijf of inplak maar mijn grootstem geluk moment als ik op dinsdag morgen in het verzorgingshuis de krant voorlees aan 11 heren variërend in de leeftijd van 73 en 93 jaar
    Reageer!
Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

22.08.2017 - Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.

Lees meer
Deze moeder is héél blij dat de scholen weer beginnen en gaat viral

21.08.2017 - Ben jij blij als de kinderen weer naar school gaan? Deze moeder heel erg.

Zien
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….