×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Klein geluk

Klein geluk
02.01.2016 -

Om positief het nieuwe jaar te beginnen, is het goed om je aandacht te richten op kleine geluksmomentjes. Want wie zich gelukkiger wil voelen, mag kleine stapjes nemen.


Schrijf leuke gebeurtenissen op
Zei een wildvreemde je vrolijk gedag? Schrijf het op. Heeft een vriendin een lief voicemailbericht voor je ingesproken? Schrijf het op. In een boekje of schriftje. Zo train je jezelf om positieve gebeurtenissen langer vast te houden.

Knuffel!
Knuffelen is gezond en het maakt je blij. Knuffel je partner, een vriendin of je ouders, broer of zus.

Neem een avond voor jezelf
Zet je telefoon uit en kom even helemaal tot jezelf. Gun het jezelf om even helemaal niks te hoeven doen. Kijk eens wat vaker een suffe film of geef je nagels eens een goede make-over.

Haal herinneringen op
Dit kan heel gemakkelijk door leuke foto’s te bekijken, maar het kan ook heel goed door muziek uit een leuke tijd (bijvoorbeeld je tienerjaren) op te zetten of door de douchegel te kopen die je aan die leuke vakantie doet denken. 

Ga naar een kringloopwinkel
En gun het jezelf om iets leuks uit te kiezen voor jezelf. Je kunt er de mooiste schatten vinden (voor een prikkie).

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    astrid.kaagpols zo 3 jan '16 08:57

    Leuke ideetjes zo om te gebruiken ik heb een schriftelijke waar ik af en toe iets inschrijf of inplak maar mijn grootstem geluk moment als ik op dinsdag morgen in het verzorgingshuis de krant voorlees aan 11 heren variërend in de leeftijd van 73 en 93 jaar
    Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |