×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De Föhnbar in Amsterdam

De Föhnbar in Amsterdam
01.01.2016 -

In het buitenland, en dan met name in de VS, is het al een bekend fenomeen: de ‘blowout’. Hierbij wordt je haar niet geknipt of gekleurd, maar alleen gewassen en gestyled. Een aparte Blowdrybar was er nog niet in Nederland. Tot nu!


Kapperszaken in Nederland zijn al aparte ruimtes aan het maken voor de ‘blowout’, maar hiervoor betaal je meestal nog de hoofdprijs en je loopt het risico dat er geen plek is. Gelukkig is daarom De Föhnbar in Amsterdam geopend. 

De Föhnbar in de Amsterdamse Frans Halsstraat is een nieuw salon concept met één activiteit: het föhnen van je haar. De prijs is duidelijk, namelijk € 30,-. Hiervoor krijg je gegarandeerd een mooie coupe. Een afspraak maken kan, maar is niet nodig. 

Het heerlijke en luxe gevoel als iemand je haar doet: het zit beter en het blijft beter zitten. Maar als je voor elke blow out de hoofdprijs moet betalen bij de kapper wordt dit toch wat minder aantrekkelijk. En dan moet je ook nog op tijd zijn voor het maken van een afspraak. Genoeg redenen voor ons om een betere en leukere optie zelf te creëren”, aldus Lindsay Pimontel, eigenaar van De Föhnbar. 

Wij vinden het zeker het uitproberen waard! Leuk voor in het nieuwe jaar. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 1 jan '16 18:15

  Buitenland? Buitenland!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 za 2 jan '16 10:55

  Voor 30 euro laat ik mijn haar wassen, knippen én stylen ..... Toch lijkt het me een innovatief idee, maar vind het wel wat prijzig (ook al woon ik niet in Amsterdam).
  Reageer!