×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuke webshop: Woonwinkel Siep

Leuke webshop: Woonwinkel Siep
28.12.2015 -

Het is altijd fijn om nieuwe webwinkels tegen te komen. Zo (her)ontdekten wij laatst de webshop van Inge: Woonwinkel Siep. Wij delen deze webshop graag met jullie!


Woonwinkel Siep is in augustus 2014 overgenomen door Inge Wenker. Zij heeft in de tussentijd niet stilgezeten en de winkel het afgelopen jaar een mooie metamorfose gegeven. In de shop worden de mooiste meubels, verlichting en woonaccessoires en –textiel verkocht van onder andere House Doctor, Bloomingville, Hubsch en Serax.

Je kunt in de shop ook terecht voor interieuradvies. Alles is mogelijk: alleen kleur- of stylingadvies of direct een heel interieurplan. Handig als je zelf niet weet hoe je je interieurdroom werkelijkheid maakt. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website. 


Karaf incl. 4 glazen € 49,95 House Doctor

Eiken kastje 53x34x42 € 210,- House Doctor

Wandlamp € 164,- House Doctor

Set van 3 glazen € 12,95 House Doctor 

Foto: House Doctor via Woonwinkel Siep

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie