×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

10x jullie mooie kerstbomen

10x jullie mooie kerstbomen
23.12.2015 -

Vorige week vroegen we je op Facebook naar een foto van jullie kerstboom. We kregen ontzettend veel reacties. We hebben een lijstje gemaakt van jullie mooie bomen. Als we zo niet in de kerststemming komen..


Vol kleur
Sabine koos voor deze boom vol bloemen, sterren en vogels (de foto links). Jasmijn vulde de boom samen met haar dochtertje (zie hieronder). Haar dochtertje wordt tijdens Kerst alweer 3 jaar. Gefeliciteerd! 

Sprookjesbomen
Disney is leuk! Daarom hing Cindy de boom vol met Disney en creëerde Daphne een Frozen boom. Leuk voor de kids.Een witte Kerst
Esmeralda en Grietje kozen allebei voor witte decoratie. Zien de bomen er niet magisch uit?


Helemaal anders
Ingrid en Lynda kozen voor totaal iets anders dan een standaard kerstboom. Ingrid koos voor deze leuke boom van hout en Lynda maakte deze bijzondere kerstjurk.


Klein maar fijn
Iris stuurde ons dit kleine boompje vol sfeer! Ook Cynthia koos voor een fijn boompje. Gezellig!


Plaats een reactie

2Reacties