×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dove pop-up store in Amsterdam

Dove pop-up store in Amsterdam
21.12.2015 -

Ben je op zoek naar een origineel last-minute kerstcadeautje? Of ben je toe aan een verwenmomentje? Dan kun je terecht in de Dove pop-up store in Amsterdam.


Op woensdag 10 december opende Dove haar eerste pop-up store in Amsterdam. Je kunt in deze pop-up store je eigen geschenkverpakkingen samenstellen en die geheel kosteloos laten inpakken. Ook is er in de winkel een handmasseuse aanwezig, zij zorgt voor een gratis ontspanmoment tussen alle kerststress door.

Als je nog op zoek bent naar een origineel cadeautje, kun je in de winkel een persoonlijke boodschap laten plaatsen op een flacon Dove Douchecrème. Hoe leuk is dat! Onze lifestyle redacteur Laura nam alvast een kijkje in de pop-up store en kreeg deze leuke flacon. 

De Dove pop-up store is te vinden aan de Utrechtsedwarsstraat 67 in Amsterdam. De winkel is t/m 24 december open.

Openingstijden: dagelijks vanaf 10 uur, behalve 20 december (12 uur). Elke dag open tot 18 uur, met uitzondering van 24 december (16 uur). 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Lautje2702 za 26 dec '15 20:56

    Leuk! Daar ga ik zeker een x heen! Vooral voor de fles met Lieve Laura!
    Reageer!