×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dove pop-up store in Amsterdam

Dove pop-up store in Amsterdam
21.12.2015 -

Ben je op zoek naar een origineel last-minute kerstcadeautje? Of ben je toe aan een verwenmomentje? Dan kun je terecht in de Dove pop-up store in Amsterdam.


Op woensdag 10 december opende Dove haar eerste pop-up store in Amsterdam. Je kunt in deze pop-up store je eigen geschenkverpakkingen samenstellen en die geheel kosteloos laten inpakken. Ook is er in de winkel een handmasseuse aanwezig, zij zorgt voor een gratis ontspanmoment tussen alle kerststress door.

Als je nog op zoek bent naar een origineel cadeautje, kun je in de winkel een persoonlijke boodschap laten plaatsen op een flacon Dove Douchecrème. Hoe leuk is dat! Onze lifestyle redacteur Laura nam alvast een kijkje in de pop-up store en kreeg deze leuke flacon. 

De Dove pop-up store is te vinden aan de Utrechtsedwarsstraat 67 in Amsterdam. De winkel is t/m 24 december open.

Openingstijden: dagelijks vanaf 10 uur, behalve 20 december (12 uur). Elke dag open tot 18 uur, met uitzondering van 24 december (16 uur). 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Lautje2702 za 26 dec '15 20:56

    Leuk! Daar ga ik zeker een x heen! Vooral voor de fles met Lieve Laura!
    Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |