×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Een dagje naar de sauna

Een dagje naar de sauna
06.10.2015 -

Op een herfstige vrije dag is er niets lekkerder dan de hele dag in de sauna hangen met een vriendin of je partner. Alleen: nergens voor nodig om het volle pond voor de entree te betalen. Verschillende sites bieden regelmatig korting voor de sauna aan. We hebben er een aantal op een rijtje gezet.


1. SpaOnline.com
Via SpaOnline vind je leuke aanbiedingen voor een dagentree met kortingen van 30 tot 50%. De wellnessresorts bevinden zich verspreid over het land.

2. TravelBird.nl
Op de website van TravelBird vind je leuke aanbiedingen voor een dagje wellness, of een verblijf van 2 of 3 nachten. Je vindt op de site kortingen van bijvoorbeeld 50%.

3. Actievandaag.nl
Via deze website vind je dagjes wellness met alles erop en eraan. Denk aan een massage en een lunch: genoeg keuze. Ook krijg je lekker veel korting.

4. Vakantieveilingen.nl  
Via vakantieveilingen kun je ook terecht voor een heerlijk dagje wellness. Sommige arrangementen worden soms voor maar € 4,- verkocht. Leuk om een keer te proberen toch?

5. Groupon.nl
Via Groupon vind je wat minder aanbiedingen voor wellness. Wel is het de moeite waard om te kijken of er een aanbieding voor je bij zit.

 

 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Via welke site(s) heb jij wel eens iets met korting gekocht?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Drentsemama wo 7 okt '15 14:17

  Reactie: Nog nooit eigenlijk
  Ik bedenk vrij last minute dat ik naar de sauna wil en ga dan gewoon heen. Maar ik ga het vanaf nu wel doen! Bedankt!
  Reageer!