×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

6 dingen die je helemaal was vergeten

6 dingen die je helemaal was vergeten
25.09.2015 -

De tijd vliegt! Voor je het weet zijn hele normale dingen ‘ongewoon’ geworden of ben je het zelfs vergeten. Vriendin heeft een paar dingen op een rijtje gezet die nog niet zo heel lang geleden nog normaal waren.


1. Je mobiele telefoon hoefde maar 2 keer per week in de oplader
En met een beetje geluk maar 1 keer. Nu gaat hij dagelijks in het stopcontact.

2. Je zocht een filmpje uit in de videotheek
En als je te laat was met het terugbrengen van de film moest je een boete betalen, oeps!

3. Je had een social media-account op Hyves
Het was zo leuk om een krabbel te krijgen van een vriendin.

4. Al je cassettebandjes moest je terugspoelen..
..en omdraaien. Stond dat leuke liedje nou op kant A of kant B?

5. Ging je op reis? Dan moest je kaart lezen!
Je kreeg er bijna altijd ruzie over met je man. Waarschijnlijk houd je nog steeds wel eens een kaart bij de hand, maar alles is toch wel makkelijker geworden door een navigatiesysteem. Nu kunnen jullie samen boos worden op het apparaatje, in plaats van op elkaar..

6. Het leek eeuwen te duren voordat je de vakantiefoto’s terugzag
Je bracht je fotorolletje weg en haalde ze na een paar weken op. Zijn ze gelukt? Nu bekijk je de foto meteen na het maken en vraag je aan je partner of hij opnieuw mag.

Welke van bovenstaande punten was jij vergeten? Of welke punten juist helemaal niet? Laat het ons in de poll hieronder weten.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Welke van bovenstaande punten was jij vergeten?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |