×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

6 dingen die je helemaal was vergeten

6 dingen die je helemaal was vergeten
25.09.2015 -

De tijd vliegt! Voor je het weet zijn hele normale dingen ‘ongewoon’ geworden of ben je het zelfs vergeten. Vriendin heeft een paar dingen op een rijtje gezet die nog niet zo heel lang geleden nog normaal waren.


1. Je mobiele telefoon hoefde maar 2 keer per week in de oplader
En met een beetje geluk maar 1 keer. Nu gaat hij dagelijks in het stopcontact.

2. Je zocht een filmpje uit in de videotheek
En als je te laat was met het terugbrengen van de film moest je een boete betalen, oeps!

3. Je had een social media-account op Hyves
Het was zo leuk om een krabbel te krijgen van een vriendin.

4. Al je cassettebandjes moest je terugspoelen..
..en omdraaien. Stond dat leuke liedje nou op kant A of kant B?

5. Ging je op reis? Dan moest je kaart lezen!
Je kreeg er bijna altijd ruzie over met je man. Waarschijnlijk houd je nog steeds wel eens een kaart bij de hand, maar alles is toch wel makkelijker geworden door een navigatiesysteem. Nu kunnen jullie samen boos worden op het apparaatje, in plaats van op elkaar..

6. Het leek eeuwen te duren voordat je de vakantiefoto’s terugzag
Je bracht je fotorolletje weg en haalde ze na een paar weken op. Zijn ze gelukt? Nu bekijk je de foto meteen na het maken en vraag je aan je partner of hij opnieuw mag.

Welke van bovenstaande punten was jij vergeten? Of welke punten juist helemaal niet? Laat het ons in de poll hieronder weten.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Welke van bovenstaande punten was jij vergeten?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |