×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De 4 leukste en handigste apps

De 4 leukste en handigste apps
19.08.2015 -

Op zoek naar een handige of grappige app? Vriendin heeft de 4 leukste en handigste apps voor jou op een rijtje gezet.


1. Sleep as Android
Niets is zo vervelend om wakker te worden door je wekker terwijl je nog heerlijk ligt te slapen. Met Sleep as Android heb je daar geen last meer van. De app meet namelijk je slaappatroon en maakt je op het juiste moment wakker. Wanneer je bijvoorbeeld tussen 07.15 en 07.30 uit je bed wilt, kijkt hij wanneer je veel beweegt en geluid maakt en maakt je dan wakker. Op deze manier wordt je uitgerust wakker.

Gratis te downloaden voor Android.

2. Efteling
Moet ik lang wachten bij Joris en de Draak ? En waar is Polles Keuken? Met de handige Efteling app maak je je bezoek nog leuker. Met de app kun je door het park ‘wandelen’, je favoriete attracties bookmarken en kijken waar je wilt gaan eten. Maar je kunt ook zien hoe lang de wachttijden zijn voor de attracties en hoe lang je erheen moet lopen.

Gratis te downloaden voor IOS en Android.

3. Pocket
Een leuk artikel of filmpje gevonden, maar even geen tijd om het te bekijken? Geen probleem! Met deze handige app kan je het opslaan en op een later tijdstip terugkijken bijvoorbeeld in de trein.

Gratis te downloaden voor IOS en Android.

4. Crazy Cat
Er zijn niet alleen apps voor jou, maar ook voor je kat! Er komen steeds beestjes zoals muizen of insecten langs over het beeld. Het doel is dan dat je kat deze beestjes ‘ wegslaat’ en kunnen ze punten verdienen. Zie jij jou kat al druk in de weer gaan met jouw telefoon of iPad?

Gratis te downloaden voor IOS en Android.

Bron: www.efteling.nl, www.androidplanet.nl
Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |