×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
  • Voor dit formulier dien je ingelogd te zijn.

Leuke webshop: Poppyphoto

Leuke webshop: Poppyphoto
14.08.2015 -

Daisy werkte veel met grafisch design en e-commerce. Toen ze met zwangerschapsverlof ging, besloot ze om haar eigen producten te gaan maken. Samen met haar vriend heeft zij toen de webshop Poppyphoto opgezet.


De webshop biedt producten zoals postcards, geboortjekaartjes en posters. Daisy deelt graag haar liefde voor grafisch design en dat is duidelijk te zien in de webshop. De producten zijn klassiek en de webshop heeft een strakke uitstraling.

Naast design heeft Daisy nog een grote liefde: fotografie. Ze hoopt dat ze dit jaar dit onderdeel verder kan uitbreiden op haar site.

Nieuwsgierig geworden naar de webshop? Neem dan een kijkje op www.poppyphoto.nl

Heb jezelf ook een leuke webshop? Vul dan onderstaand formulier in, en wie weet staat jouw webshop binnenkort ook op Vriendin.nl!

aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Het formulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

Klik hier om in te loggen.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie