×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuwe test in Vriendin Testlounge: TomTom Sports zoekt 30 lezeressen

Nieuwe test in Vriendin Testlounge: TomTom Sports zoekt 30 lezeressen
09.05.2017 -

TomTom Sports zoekt 30 lezeressen die de Touch Cardio willen testen. Vind je het belangrijk om te bewegen, maar lukt dit je niet altijd even goed? De TomTom Touch fitnesstrackers helpen je met die eerste belangrijke stap naar een actieve levensstijl. Meld je snel aan!


Kom in beweging, dit voorjaar! Een actief leven maakt mensen gelukkiger en gezonder. Met de TomTom Touch ben je altijd op de hoogte van jouw sportieve vooruitgang. Volg je voortgang in verschillende sporten en workouts en stel dagelijkse en wekelijkse doelen.

Ik wil testen!
Ga dan snel naar Vriendin.nl/testlounge en meld je aan! Wie weet ben jij straks een van de gelukkigen die de TomTom Touch Cardio (Indigo) mag testen.

Hoe werkt Vriendin Testlounge? Lees hier meer. 

Plaats een reactie

12Reacties

 • Dit is niet ok!

  Minnemieke di 9 mei '17 13:59

  Lijkt me superleuk om dit te testen. Ik loop post, folders en kranten en dan nog kilometers met de hond. Hoeveel loop ik nou eigenlijk per week? Ik wil het wel weten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marriemar di 9 mei '17 17:46

  Wil ik dolgraag testen, lijkt mij leuk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chucky@1012 di 9 mei '17 18:11

  Ja, graag want ik ben erg benieuwde hoeveel calorieën ik verbrandt op een dag maar ook naar de vetpercentage etc.... ik zou dit dolgraag willen testen omdat ik meerdere keren op een dag met hond flink wat kilometers wandel.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariel.toth.3 wo 10 mei '17 21:59

  Lijkt me leuk om te testen. ik loop 2x per week met een groepje dames en heren. ook fiets ik regel matig. maar ben ik actief genoeg?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marjan70 wo 10 mei '17 22:40

  Ja graag
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gea.veurink do 11 mei '17 14:31

  wil graag deel nemen aan de test
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dma za 13 mei '17 12:22

  Ik zou graag mee willen doen, om te kijken of ik nu nog wel genoeg beweeg, aangezien ik eerst personal trainer was en nu op kantoor zit.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  DianaVlie za 13 mei '17 18:02

  na een rugoperatie was mijn conditie weg, ik ben sinds januari weer aan het sporten en zou graag de tomtom touch tijdens het cardio willen uitproberen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Dop zo 14 mei '17 11:05

  Wil het graag uitproberen. Ik train 3 maal per week op de atletiekbaan, verschillende onderdelen. Leuk om de verschillen waar te nemen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  1tessa zo 14 mei '17 12:58

  wil hem graag testen om te zien hoeveel ik beweeg en doet, ondanks chronisch ziek zijn, loop en fiets ik zoveel mogelijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  1tessa zo 14 mei '17 13:04

  ik fiets en loop zoveel mogelijk ondanks chronisch ziek zijn en ben benieuwd hoeveel nu eigenlijk en wijk het echt af vergeleken bij een gezond mens dus kom maar op, lijkt me een uitdaging.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eef79 di 16 mei '17 14:36

  Jaaaaaa heel graag!
  Reageer!
Win 7x Crème douche en Elixir Nourrissant corps van Sothys

26.07.2017 - Over 7 weken zijn we jarig. We tellen feestelijk af naar ons jubileumnummer vol prijzen, dus deze week maak je kans op een Crème douche t.w.v. € 23,- en Elixir Nourrissant corps t.w.v. € 29,50 van Sothys allebei met de heerlijke geur van kersenbloesem en lotus!

Win
Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Vriendin daghoroscoop

26.07.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Vriendin daghoroscoop

25.07.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 599 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!