×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuwe test in Vriendin Testlounge: TomTom Sports zoekt 30 lezeressen

Nieuwe test in Vriendin Testlounge: TomTom Sports zoekt 30 lezeressen
09.05.2017 -

TomTom Sports zoekt 30 lezeressen die de Touch Cardio willen testen. Vind je het belangrijk om te bewegen, maar lukt dit je niet altijd even goed? De TomTom Touch fitnesstrackers helpen je met die eerste belangrijke stap naar een actieve levensstijl. Meld je snel aan!


Kom in beweging, dit voorjaar! Een actief leven maakt mensen gelukkiger en gezonder. Met de TomTom Touch ben je altijd op de hoogte van jouw sportieve vooruitgang. Volg je voortgang in verschillende sporten en workouts en stel dagelijkse en wekelijkse doelen.

Ik wil testen!
Ga dan snel naar Vriendin.nl/testlounge en meld je aan! Wie weet ben jij straks een van de gelukkigen die de TomTom Touch Cardio (Indigo) mag testen.

Hoe werkt Vriendin Testlounge? Lees hier meer. 

Plaats een reactie

12Reacties

 • Dit is niet ok!

  Minnemieke di 9 mei '17 13:59

  Lijkt me superleuk om dit te testen. Ik loop post, folders en kranten en dan nog kilometers met de hond. Hoeveel loop ik nou eigenlijk per week? Ik wil het wel weten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marriemar di 9 mei '17 17:46

  Wil ik dolgraag testen, lijkt mij leuk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chucky@1012 di 9 mei '17 18:11

  Ja, graag want ik ben erg benieuwde hoeveel calorieën ik verbrandt op een dag maar ook naar de vetpercentage etc.... ik zou dit dolgraag willen testen omdat ik meerdere keren op een dag met hond flink wat kilometers wandel.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariel.toth.3 wo 10 mei '17 21:59

  Lijkt me leuk om te testen. ik loop 2x per week met een groepje dames en heren. ook fiets ik regel matig. maar ben ik actief genoeg?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marjan70 wo 10 mei '17 22:40

  Ja graag
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gea.veurink do 11 mei '17 14:31

  wil graag deel nemen aan de test
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dma za 13 mei '17 12:22

  Ik zou graag mee willen doen, om te kijken of ik nu nog wel genoeg beweeg, aangezien ik eerst personal trainer was en nu op kantoor zit.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  DianaVlie za 13 mei '17 18:02

  na een rugoperatie was mijn conditie weg, ik ben sinds januari weer aan het sporten en zou graag de tomtom touch tijdens het cardio willen uitproberen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Dop zo 14 mei '17 11:05

  Wil het graag uitproberen. Ik train 3 maal per week op de atletiekbaan, verschillende onderdelen. Leuk om de verschillen waar te nemen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  1tessa zo 14 mei '17 12:58

  wil hem graag testen om te zien hoeveel ik beweeg en doet, ondanks chronisch ziek zijn, loop en fiets ik zoveel mogelijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  1tessa zo 14 mei '17 13:04

  ik fiets en loop zoveel mogelijk ondanks chronisch ziek zijn en ben benieuwd hoeveel nu eigenlijk en wijk het echt af vergeleken bij een gezond mens dus kom maar op, lijkt me een uitdaging.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eef79 di 16 mei '17 14:36

  Jaaaaaa heel graag!
  Reageer!
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Vriendin daghoroscoop

20.09.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Oproep: samen ruim 100 kilo afgevallen voor jullie huwelijk?

19.09.2017 - Hebben jullie samen alles op alles gezet om er op jullie huwelijksdag op jullie best uit te zien? En hield dat in dat jullie samen meer dan 100 kilo zijn afgevallen? Dan zoekt Vriendin jullie voor een interview en een fotoshoot! Hoe hebben jullie het gepresteerd? Hoe hebben jullie elkaar gemotiveerd? En natuurlijk... hoe was de trouwdag? Laat het ons weten via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Samen ruim 100 kilo afgevallen’.

Oproep
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Vriendin daghoroscoop

19.09.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 559 |