×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Vriendin daghoroscoop

22.09.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Oproep: Wel getrouwd, nooit verliefd geweest

21.09.2017 - Wij zijn op zoek naar een vrouw die in een openhartig (anoniem) interview wil vertellen over haar huwelijk/relatie. Je bent misschien al wel jaren bij elkaar, maar nooit echt verliefd op hem geweest. Heb je spijt van je huwelijk/relatie? Waarom heb je toch voor hem gekozen? Ben je ooit verliefd geweest op een ander? Ben je er weleens onzeker over? Wat ervaar je als je vrouwen ziet die wel smoorverliefd zijn op hun partner? Wil je je verhaal delen? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Wel getrouwd, nooit verliefd geweest’.

Lees verder

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
Vriendin daghoroscoop

21.09.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Vriendin daghoroscoop

20.09.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
Oproep: samen ruim 100 kilo afgevallen voor jullie huwelijk?

19.09.2017 - Hebben jullie samen alles op alles gezet om er op jullie huwelijksdag op jullie best uit te zien? En hield dat in dat jullie samen meer dan 100 kilo zijn afgevallen? Dan zoekt Vriendin jullie voor een interview en een fotoshoot! Hoe hebben jullie het gepresteerd? Hoe hebben jullie elkaar gemotiveerd? En natuurlijk... hoe was de trouwdag? Laat het ons weten via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Samen ruim 100 kilo afgevallen’.

Oproep
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 559 |
 

Inloggen

Vriendschap gezocht!

Nieuwsbrief

Laatste reacties