×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

1

Oproep: Extreem veel heimwee

18.01.2017 - Heb jij extreem veel last van heimwee? Durf je niet meer op vakantie, omdat je na twee dagen al gestrest en ziek bent? Verzin je steeds allerlei smoesjes om maar niet weg te hoeven? Herken je jezelf hierin, en zou je je verhaal willen vertellen in Vriendin? Mail ons dan op post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Heimwee’.

Lees verder
Vriendin 3: Bianca doet aan canicross: hardlopen met de hond

18.01.2017 - Bianca (38) heeft met haar man twee kinderen van tien en acht, twee honden, een baan en volgt ook nog eens een opleiding. Sporten schiet er vaak bij in en de kilo’s sluipen eraan. Als ze helemaal klaar is met haar overgewicht, besluit ze te gaan hardlopen. Met hond Hummer (3). “Ik merkte dat hij dat zó leuk vond.”

Lezen
Vriendin daghoroscoop

18.01.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop

1

Uittip: toneelstuk Body Language

17.01.2017 - Alfred van den Heuvel (63) speelt in het nieuwe toneelstuk Body language: een spoedcursus lichaamstaal. Deze toneelkomedie is gebaseerd op de internationale bestseller van Allan en Barbara Pease. In Vriendin 3 stellen we Alfred drie vragen over zijn nieuwe toneelstuk.

Lezen
Vriendin 3: Bianca's vader en moeder gaan na 42 jaar huwelijk uit elkaar

17.01.2017 - Als ze te horen krijgt dat haar ouders na ruim veertig jaar gaan scheiden, is Bianca (36) ontzettend verdrietig. ''Ik hou van allebei, maar ik wil geen partij kiezen!''

Lezen!
Actrice Holly Mae Brood: 'Ik heb nooit een plan gehad, gewoon geluk'

17.01.2017 - Eigenlijk zou ze danseres worden. Maar toen Holly Mae Brood (22) ook leuke andere werkaanbiedingen kreeg, zoals Holland’s next top model en rollen in films en series, besloot ze van haar pad af te wijken. Zonder spijt! “Ik geniet van alles wat ik doe.”

Lezen
Oproep: zorgen om de zorg

17.01.2017 - Te weinig tijd, te weinig geld, te weinig aandacht: de ouderenzorg ligt zwaar onder vuur. Voor een interview in Vriendin zijn we op zoek naar iemand die jarenlang in een verpleeg- of verzorgingshuis heeft gewerkt, maar daarmee is gestopt omdat ze zich er – om die reden - niet meer op haar plek voelde. Herken je jezelf hierin, en zou je je ervaringen met onze lezeressen willen delen?

Geef je op
Vriendin daghoroscoop

17.01.2017 - Bekijk hier je daghoroscoop.

Mijn horoscoop
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 744 |

Inloggen

of log in via:

Vriendschap gezocht!

Nieuwsbrief

Shoptip - Handtas

Laatste reacties