Thuis

Vanavond gaan we er weer tegenaan!

Vanavond kleurt heel Nederland weer oranje, want ‘onze mannen’ spelen de achtste finales tegen Mexico. Het wordt een spannende wedstrijd, maar gelukkig hebben voetbalhelden als Robben en Van Persie niet alleen een oranjelegioen maar ook een warm gezin achter zich staan.

Wat wordt er veel gesproken over topscoorder Arjen Robben. Hij speelt de sterren van de hemel tijdens dit WK en onze verwachtingen van hem zijn dan ook hoog vandaag. Toch blijft de voetballer met z’n beide benen op de grond staan. Sterallures zijn bij de nuchtere Hollander ver te zoeken, wat mede komt door zijn vrouw Bernadien. Zij is al vanaf zijn zestiende zijn grote liefde, maar blijft het liefst uit de spotlights. Het stel doet alles zo gewoon mogelijk, dus ook de opvoeding van hun kinderen Luka (6), Lynn (4) en Kai (2). Als Bernadien vanavond op de tribune zit zal ze, in tegenstelling tot andere voetbalvrouwen, dus ook niet uitgedost verschijnen. Maar juichen zal ze, want ze is ontzettend trots op haar Arjen.

Ook aanvoerder Robin van Persie wordt tijdens het WK gesteund door zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw Bouchra en hun 2 kinderen Shaqueel en Dina Layla. De voetballer doet er alles aan om zijn gezin bij zijn succes te betrekken, want zij zijn ontzettend belangrijk voor hem. Dat Robin en Bouchra samen zo’n gelukkig gezin zouden stichten had de moeder van Bouchra niet verwacht, zij zei in het begin: “Schat, ga niet met een voetballer, want die worden nooit serieus.” Maar inmiddels is ze dol op hem. Gelukkig maar, want het is al jaren haar schoonzoon. Het stel trouwde toen ze 20 waren, dus ze waren er vroeg bij. Het huwelijk is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest, want Robin belandde jaren geleden bij een andere vrouw in bed. Maar Bouchra heeft hem vergeven en de 2 zeggen juist na die misstap een nog betere relatie te hebben. Bouchra is samen met hun 2 kids de steun en toeverlaat van Van Persie. Gelukkig maar, want een stabiele basis hebben onze toppers nodig om vanavond te kunnen knallen!

Reageer op dit artikel

Ga jij vanavond kijken naar de wedstrijd Nederland – Mexico?

Nee, ik vind er niks aan

hou niet van voetballen wel van de sfeer

Instagram