Thuis

Superleuke film: What to expect when you’re expecting!

Vandaag, donderdag 24 mei, gaat de romantisch komedie What to expect when you’re expecting in première. Een heerlijke film over het wel en wee van vijf koppels die op het punt staan voor het eerst ouders te worden.

Hoe goed je je ook inleest, een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf. Iedereen ervaart het anders, en dat wordt duidelijk in de film What to expect when you’re expecting.

In deze heerlijke romantische komedie zie je hoe het leven van vijf koppels behoorlijk verandert zodra ze erachter komen dat ze zwanger zijn. Zo staat het leven van TV-fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars-partner volledig op z’n kop.

Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken. En ze komt voor heel wat verrassingen te staan! Haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), kondigt bijvoorbeeld aan dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is…

Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen.

Tenslotte is daar Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)?

Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ‘ouder’ worden.

Boek
De film is geïnspireerd op het wereldberoemde boek ‘In verwachting, wat kun je verwachten’ van Heidi Murkoff. Je kunt dit boek bestellen via  www.ako.nl.

Bekijk hier alvast de trailer!

Bron
Pathé

Reageer op dit artikel

Wil(de) jij graag voorbereid zijn op de bevalling?

Anders, namelijk...

Voorbereid als in, alvast alles bij de hand hebben. Zoals een tas ingepakt klaar hebben staan. Maar voor de bevalling zelf…..het gaat zoals het gaat en komt wanneer het komt. 😉

Anders, namelijk...

ik was zelf kraamverzorgster dus wist er al een heleboel vanaf na alle bevallingen die ik mee heb gemaakt;)

Anders, namelijk...

als ik dat ook gewild had het liep heel anders
had bij de eerste helemaal geen weeen
dokters wisten niet wat ze hoorde
alleen 3 pers weeen gehad
bij de 2 de had ik er genoeg
dus ook al krijg je raad het loopt vaak anders

Ja, liever wel!

Als verloskundige weet ik hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op jouw bevalling. Bewezen is dat wanneer je beter bent voorbereid, je er achteraf positiever op terug kan kijken!

Instagram