Thuis

Première Planes

De Nederlandstalige versie van de animatiefilm Planes ging zaterdag in het Tuschinski in première. Webredacteur Frederique mocht erbij zijn om langs de rode loper BN’ers te spotten en ze te fotograferen.

Als eerste verschijnen Arnold Gelderman en Frank Versteegh, 2 acteurs uit de voice-cast, op de rode loper. Verlegen zijn ze niet: met hun armen maken ze vliegtuigbewegingen en trekken gekke bekken voor de camera. Arnold vertelt dat hij in de film Dusty, het hoofdpersonage, advies geeft. Uiteindelijk leert zijn personage ook weer wat van Dusty. “En zo is het eigenlijk ook in het echte leven”, concludeert Arnold: “Mensen blijven van elkaar leren.”

Vlak daarna wandelt André Kuipers met zijn gezin over de rode loper. Hij heeft de stem van Bravo ingesproken. Zijn gezin ziet er prachtig uit: in mooie, blauwe pilotenpakken lopen Andrés kinderen trots voor hun vader uit. Actrice Carolina Dijkhuizen verschijnt met haar nichtje op de rode loper. De film heeft ze nog niet gezien, dus ze is erg benieuwd naar het resultaat, vertelt ze.

Naast de voltallige voice-cast zijn ook veel andere BN’ers aanwezig om met hun kroost de film te bewonderen. Zo lopen Winston en Renate Gerschtanowitz voorbij met hun kids, popelt het dochtertje van  Robert Schoemacher om naar binnen te gaan en springt het zoontje van Michiel Veenstra voor een camera. Enthousiast vertelt hij dat hij naar Planes gaat.

De BN’ers zelf hebben ook zin om de film te zien. Michiel Veenstra schijnt een echte Disneyfan te zijn en is benieuwd naar de film Planes. Zo ook Lange Frans die met zijn zoontje arriveert. Veel tijd om een interview te geven heeft de rapper niet, want hij wil graag naar binnen. Het is dan ook bijna tijd, de film gaat zo beginnen. Snel kruipt de hele voice-cast op de rode loper nog even bij elkaar voor een groepsfoto. Dan is het zover: ze mogen eindelijk naar binnen en voor het eerst de film bekijken. Spannend!

Zou jij ook graag naar Planes willen? Houd dan onze site in de gaten, want binnenkort hebben we een leuke winactie met deze film!

Reageer op dit artikel

Instagram