Thuis

Papa, je bent een kei!

Sommige vaders zijn echt engeltjes. Ze doen álles voor je, staan altijd voor je klaar en niets lijkt teveel voor ze te zijn. Veel vaders verdienen het om even in het zonnetje gezet te worden.

Heb jij je eigen vader, partner of zoon-die-zelf-vader-is-geworden gisteren in het zonnetje gezet? Vertel het ons!

Reageer op dit artikel

Heb jij Vaderdag gevierd?

Nee...

Wij hebben vader en moederdag jaren geleden afgeschaft, mijn ouders vonden het onzin. Nu ik zelf een kind heb en die gaat straks naar school, zullen we het vast en zeker weer invoeren.

Ja!

We zijn bij onze vaders op bezoek geweest.
Daarnaast was het voor mijn man zijn eerste vaderdag, hij is sinds januari een hele trotse papa van ons zoontje. Op het kinderdagverblijf hadden ze een foto van hem gemaakt en dit op een A4-tje geplakt met de woorden, Mijn papa is een toffe peer! Lief hè!

Anoniem

Nee...

😉

Ja!

Altijd gezellig en belangrijk om je vader te bedanken voor al die tijd dat je thuis hebt gewoond (k) en een leuk cadeau voor hem verzinnen blijft leuk!!

Ja!

Deze dag zal ik altijd vieren omdat mijn ouders ontzettend belangrijk voor me zijn.. om ouders te zijn verdien je wel een dag naast hun verjaardag voor een dag met kado en verwennerij… gewoon omdat het kan…

Nee...

mijn vader is helaas op 48 jarige leeftijd overleden .
dus er brand elke dag een kaarsje voor hem.
ik mis hem ontzettend erg al is hij al 22 jaar dood.
hij was mijn maatje voor het leven , dus nu is hij mijn beschermengeltje.

Ja!

Ik heb wel vaderdag gevierd,dat wil zeggen voor mijn man en zoon.Ik heb helaas geen vader en schoonvader meer.

Ja!

Wij hebben vaderdag gevierd omdat mijn man het verdient om extra verwend te worden door mij en onze zoon.Ik heb helaas geen vader en schoonvader meer,maar deze dag is voor mijn man.

Instagram