Thuis

Grey’s Anatomy is terug!

Yes! Vanaf vanavond is Grey’s Anatomy weer terug op de buis! Zorg dus dat je om 21.30 uur geen plannen hebt, want Mc Dreamy en Mc Steamy wachten op je…

Vanavond kun je op Net5 kijken naar nieuwe afleveringen van het tiende seizoen van Grey’s Anatomy. Een uurtje later dan voorheen, dus om 21.30 uur, kun je neerploffen voor deze veelbekroonde serie. En samen met jou zullen nog veel meer dames dat doen, want Grey's Anatomy blijkt de meest gewaardeerde buitenlandse serie te zijn onder Nederlandse vrouwen tussen de 20 en 54 jaar. Tja, daar kijken wij niet van op!

Weet je niet meer precies wat er allemaal gebeurd is in de laatste afleveringen? Wij frissen je geheugen graag even op:

Eind 2013 was bij Net5 te zien hoe Cristina de 3D-printer inpikte en hiermee een belangrijk project van Meredith afbrak. De spanning tussen de twee was om te snijden. Kunnen de twee vriendinnen het voorval achter zich laten? Bailey had het moeilijk met de terugkeer van Ben en kwam in een moeilijke periode terecht. Ondertussen waren April en Matthew druk bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Deze grote dag komt steeds dichterbij…

Zo, met ons wekelijkse portie drama zit het voorlopig wel weer even goed! Kijk je ook mee? Elke maandag om 21.30 bij Net5.

Foto: Disney

Reageer op dit artikel

Kijk jij graag naar Grey’s Anatomy?

Ja, ik ben groot fan!

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ja, ik ben groot fan!

Helemaal geweldig!!!! :inlove::inlove:

Ja, ik ben groot fan!

Heerlijke serie met allerlei gebeurtenissen. Het wachten is op dat mijn zusje het nieuwe seizoen koopt zodat ik die na haar kan kijken!

Instagram