Thuis

Filmtip: Love and other drugs

Heb je zin om vanavond weer eens een goede vrouwenfilm te kijken? Reserveer dan maar vast een plekje voor de tv, want Love and other drugs komt vanavond op de buis!

In deze scherpe, romantische film valt de charmante Jamie goed in de smaak bij vrouwen. Zijn charmes en lef komen ook goed van pas in zijn baan als verkoper van farmaceutische middelen.

Dan ontmoet Jamie de vrolijke Maggie en raakt onder de indruk van haar. Maggie is een vrije geest en laat zich door niets en niemand binden. Ze komt dan ook haar gelijke tegen in charmeur Jamie. Uiteindelijk bloeit er iets op tussen het tweetal, iets wat ze beiden niet hadden verwacht. Ze raken zelfs verslaafd aan de ultieme drug: de liefde.

De hoofdpersonages worden gespeeld door Anne Hathaway (The devil wears Prada) en Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain). De film komt uit 2010 en is destijds genomineerd voor 2 Golden Globes.

Vanavond is deze film om 20.30 uur te bewonderen op NET5.

Wil je alvast een stukje zien? Bekijk dan de trailer hieronder:

Reageer op dit artikel

Ga jij deze film kijken?

Ik kijk vanavond liever een ander programma

Ik ga naar obese kijken. Ik ben bijna twintig kilo afgevallen en wil de sucsesverhalen blijven volgen. Ook de terugvallers…. is voor mij de extra alert om goed op te blijven letten. Ik wil die kiloos niet meer. …:D:D

Instagram