Thuis

De 4 leukste en handigste apps

Op zoek naar een handige of grappige app? Vriendin heeft de 4 leukste en handigste apps voor jou op een rijtje gezet.

1. Sleep as Android
Niets is zo vervelend om wakker te worden door je wekker terwijl je nog heerlijk ligt te slapen. Met Sleep as Android heb je daar geen last meer van. De app meet namelijk je slaappatroon en maakt je op het juiste moment wakker. Wanneer je bijvoorbeeld tussen 07.15 en 07.30 uit je bed wilt, kijkt hij wanneer je veel beweegt en geluid maakt en maakt je dan wakker. Op deze manier wordt je uitgerust wakker.

Gratis te downloaden voor Android.

2. Efteling
Moet ik lang wachten bij Joris en de Draak ? En waar is Polles Keuken? Met de handige Efteling app maak je je bezoek nog leuker. Met de app kun je door het park ‘wandelen’, je favoriete attracties bookmarken en kijken waar je wilt gaan eten. Maar je kunt ook zien hoe lang de wachttijden zijn voor de attracties en hoe lang je erheen moet lopen.

Gratis te downloaden voor IOS en Android.

3. Pocket
Een leuk artikel of filmpje gevonden, maar even geen tijd om het te bekijken? Geen probleem! Met deze handige app kan je het opslaan en op een later tijdstip terugkijken bijvoorbeeld in de trein.

Gratis te downloaden voor IOS en Android.

4. Crazy Cat
Er zijn niet alleen apps voor jou, maar ook voor je kat! Er komen steeds beestjes zoals muizen of insecten langs over het beeld. Het doel is dan dat je kat deze beestjes ‘ wegslaat’ en kunnen ze punten verdienen. Zie jij jou kat al druk in de weer gaan met jouw telefoon of iPad?

Gratis te downloaden voor IOS en Android.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram