Thuis

Bioscooptip: Toscaanse Bruiloft

Zin om weer eens een leuke, Nederlandse film in de bioscoop te zien? Ga dan naar Toscaanse Bruiloft, die draait vanaf vandaag in de bios!

In deze romantische komedie runt Sanne samen met haar vader en moeder een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed heeft de naam Casa Matrimonio en ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren.

In Casa Matrimonio komen gasten dan ook bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. En een Toscaanse bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein, omdat zij er wel heel graag komen. Want trouwen doe je immers maar… 2 keer…

 

Deze nieuwe film heeft een topcast met onder anderen: Jan Kooijman, Simone Kleinsma, Matteo van der Grijn, Ernst Daniël Smid, Lieke van Lexmond, Ruud Feltkamp, Dirk Zeelenberg en Carolien Spoor.

Nieuwsgierig geworden naar de film? Bekijk dan ook alvast de trailer:

Reageer op dit artikel

Ga jij naar deze film?

Ja, lijkt me erg leuk!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ja, lijkt me erg leuk!

Heb hem gister, 12e, gezien met Ladies Night. Echt een super leuke film!! Grappig en ontroerend tegelijk. Heel erg goed!!

Ja, lijkt me erg leuk!

Het lijkt me erg leuk om te kijken :inlove:

Ja, lijkt me erg leuk!

:inlove:

Ja, lijkt me erg leuk!

Lijkt me super leuk!!

Anders, namelijk...

Ik ben er al geweest en het is echt een hele leuke film!!!:inlove:

Instagram