Thuis

Bioscooptip: Fifty Shades Of Grey

Genoten van het boek Vijftig Tinten Grijs? De spraakmakende film is nu in de bioscoop te zien, en wij geven je uiteraard alvast een voorproefje.

Nog even in het kort om je geheugen op te frissen: Vijftig Tinten Grijs gaat over de seksuele relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Hij trekt haar zijn wereld in van duistere seksuele fantasieën. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar….

De rollen van Christian Grey en Anastasia Steele worden in de film vertolkt door Jamie Dornan en Dakota Johnson. Alvast een voorproefje:

Reageer op dit artikel

Ga jij naar deze film?

Ja, natuurlijk!

ben al naar de voorpremiere geweest

Nee, is vast een tegenvaller na het boek

Ik was al niet onder de indruk van het boek dus lijkt me de film al helemaal waardeloos. Wat een ophef en poespas over een PIEP verhaal..:tired:

Nee, niks voor mij

Het boek was vreselijk saai en na alle recensies gelezen te hebben ga ik echt niet naar de film… Of iemand moet kaartjes voor me hebben, maar dan nog kijk ik er niet echt naar uit,

Ja, natuurlijk!

Ik ben al geweest en ga komende week nog een keer! Ik ben helemaal fan van de boeken, en de film viel me ook helemaal niet tegen! Hier dus een fan!

Ja, natuurlijk!

Ben benieuwd!

Ja, natuurlijk!

Ben benieuwd!

Nee, niks voor mij

Heb ook nooit de behoefte gehad de boeken te lezen en de film laat ik ook voor wat het is. :bomb:

Instagram