×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Boeken via Vriendin.nl - Gratis bezorgd, morgen in huis!

 

Vriendin koos de heerlijkste boeken voor de vakantie uit!  We selecteerden ze in de rubrieken: thrillers, romans, non-fictie, erotische romans en zwijmelen.  Kies jouw favoriete categorie en bestel heel eenvoudig.  Veel leesplezier! 


RomanNon fictieErotische romanZwijmelen

 

 

BOEK VAN DE WEEK:


 

De Kortste Nacht
René Appel, €19,99

Rob heeft het goed voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd en heeft 3 gezonde kinderen. Maar na een afspraak met jeugdvriend Edwin komt hier verandering in. Edwin begint Rob te manipuleren en vanwege een misstap in het verleden kan Rob dit niet weerstaan. Als duidelijk wordt dat de politie alles in de gaten houdt, lijkt een fatale afloop niet ver weg…

Nu bestellen

 

Nieuwste boeken:


Kerst Met Poirot
Agatha Christie, €12,50

Op kerstavond heeft Simeon al zijn familieleden uitgenodigd om de kerstdagen op zijn landgoed door te brengen. De avond krijgt een lugubere wending als Simeon in een grote plas bloed wordt gevonden. Wanneer Hercule Poirot de familie te hulp wil schieten, ontdekt hij dat niet iedereen onschuldig aan het feestmaal begon die avond.

Nu bestellen

 

Ski Resort
Linda van Rijn, €15,-

Nienke kan haar geluk niet op als ze een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk wint. Deze gratis vakantie is precies wat ze nodig heeft na haar net verbroken relatie en haar ontslag. Samen met de andere prijswinnaars vertrekt ze naar een mondain skioord waar ook een spa is. De groep heeft het heel gezellig met elkaar, totdat iemand in het kuuroord het levenloze lichaam van een jonge vrouw aantreft.

Nu bestellen

 

Voorbedacht
Loes den Hollander, €19,95

Het is de nachtmerrie van iedere vrouw, en het overkomt Marjon in Voorbedacht: Haar vriend en haar dochter komen niet terug van een familiebezoek Ze zijn spooloos verdwenen. Hoe moet je verder als wanhoop, woede en verdriet je leven beheersen?

Nu bestellen


 

Vrij Spel
Linda Jansma, €14,95

Op een mistige ochtend in oktober schiet politieagent Nick een 17-jarige jongen dood. De jongen was lid van een criminele bende, volgens Nick was hij gewapend. Maar als het wapen nergent wordt gevonden en ook nog blijkt dat Nick hem kende, beginnen de vrienden van de jongen een wraakactie tegen Nick.

Nu bestellen

 

Verstrikt
Eveline Karman, €18,99

Wanneer Eline’s baas Boris, hoofdredacteur van het blad Heat, verdwijnt maakt niemand zich zorgen. Tot hij na een paar dagen nog steeds niet terug is. Eline gaat op onderzoek uit en komt erachter dat Boris bezig was met een onderzoek in de escortwereld. Intussen krijgt degene die het op Boris had gemunt, ook Eline in het oog…

Nu bestellen

 

Ik ben Pelgrim
Terry Hayes, €19,95

In Ik ben Pelgrim wordt een lijk gevonden van een onbekende jonge vrouw. Het begint als een moordonderzoek zonder aanwijzingen, maar verandert al snel in een zoektocht naar een onbekende vijand die een weerzinwekkend plan tot uitvoer wil brengen.

Nu bestellen

 

 

De dochter
Jane Shemilt, €19,95

Jenny heeft het goed voor elkaar: een leuke baan, een man en drie mooie kinderen. En dan krijgt Jenny’s 15-jarige dochter ook nog de hoofdrol in een toneelstuk op school. Op de avond van de première blijkt dat Naomi niet is thuisgekomen. Jenny start een zoektocht naar haar dochter en komt erachter dat ze haar niet zo goed als ze dacht.

Nu bestellen

 

Het gewicht van bloed
Laura McHugh, €19,90

17-jarge Lucy Dane rouwt om de brute moord op haar vriendin. Ze is vastbesloten om uit te zoeken wat er precies gebeurd is, maar Lucy’s zoektocht legt ook haar eigen verleden bloot. Wat heeft haar verdwenen moeder te maken met het lot van haar vriendin?

Nu bestellen

 

 

Kwetsbaar
Linda Jansma, €6,95

Janine leidt een succesvol leven als eigenares van Club Mercury. Tot de liefde van haar leven wordt vermoord. Janines wereld stort in en ze wordt verscheurd door vragen: wie heeft hem gedood en is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? En wat heeft het misdrijf te maken met haar verleden?
Nu bestellen

 

 

Het gesticht
Madeleine Roux, €19,90

In Het gesticht moet de 16-jarige Dan voor straf naar een speciale zomerschool om zijn eindexamen te kunnen halen. Al snel ontdekt hij dat het schoolgebouw een voormalig gesticht is, waar criminelen werden opgesloten. Als Dan en zijn nieuwe vrienden het gebouw onderzoeken, ontdekken ze dat het geen toeval is dat ze alle 3 naar deze school zijn gestuurd.
Nu bestellen

 

Linda van rijnViva España 
Linda van Rijn, €15,-

Anne geniet van haar leven in Spanje, waar ze werkt als makelaar. Dit perfecte leven wordt ruw verstoord wanneer ze het lichaam van de dochter van haar voormalige baas in een villa vindt. Als daarna ook het kantoor overhoop wordt gehaald en Anne merkt dat ze wordt achtervolgd, wordt ze pas echt bang.
Nu bestellen

 

Veroordeeld
Karin Slaughter, € 19,90

Op haar eerste dag bij de politie wordt Kate gepest door haar mannelijke collega’s. Maar Kate is niet de enige. Maggie trad in de voetsporen van haar oom en haar broer om zichzelf te bewijzen als agent. Als ze ontdekt dat haar broer feiten achterhoudt, gaat ze met haar nieuwe partner Kate op onderzoek uit. Ze volgen het spoor van een moordenaar...
Nu bestellen

 

Hemelen
Marion Pauw, € 19,99
Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten. Ook zijn 3 volwassen kinderen uit 2 huwelijken kampen nog iedere dag met de gevolgen van hun traumatische jeugd. Als hun vader dan ook nog het familiekapitaal erdoorheen jaagt in luxe bordelen, kunnen zijn kinderen maar tot één conclusie komen: het wordt tijd dat pa gaat hemelen. 
Nu bestellen

 

 

Versleuteld
Donald Nolet, € 19,90
Een Duitse radiotechnicus vangt eind november 1941 een geheim codebericht op, bestemdvoor het Witte Huis. Een week later barst de hel los bij Pearl Harbor. 
Zeventig jaar later komt Joshua Lambert erachter dat zijn grootvader een groot geheim had. Door zijn zoektocht naar zijn familie raakt Joshua verwikkeld in een van de grootste geheimen van de Tweede Wereldoorlog.
Nu bestellen

 

Overspel
Tatiana de Rosnay, € 14,99
Hélène heeft een overzichtelijk leven. Ze is een voorbeeldige echtgenote, een perfecte vrouw, geen vrouw voor overspel. Tot op een zomerse dag. Hélènes overspel eindigt in een nachtmerrie wanneer haar minnaar in bed overlijdt. Ze vlucht en besluit deze misstap direct te vergeten. 
Nu bestellen

 

 

Anders
Anita Terpstra, € 18,90
Alma Meester en haar man vormen met hun kinderen Iris en Sander op het eerste gezicht een normaal gezin. Dan verdwijnen Sander en z'n vriendje tijdens een vakantiekamp. Het lichaam van het vriendje wordt gevonden, Sander is spoorloos.
 Zes jaar later meldt Sander zich bij een politiebureau in Duitsland. Alma is dolgelukkig, maar de hereniging verloopt allerminst vlekkeloos.
Nu bestellen

 

 

Nobody
Marelle Boersma, € 14,95
Vivian maakt zich zorgen over een van haar HAVO-leerlingen. De 17-jarige Lynn is afwezig en stil tijdens de lessen en lijkt zich meer en meer terug te trekken. Vivian vermoedt dat het meisje misbruikt wordt, maar Lynn laat niets los. Wanneer ze uiteindelijk achter de gruwelijke waarheid komt, is die erger dan ze ooit had kunnen bedenken...
Nu bestellen

 

 

Vraag niet waarom
Simone van der Vlugt, € 19,99
Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang daarna overlijdt een schoolmeisje in de steeg achter haar huis aan haar verwondingen en kort daarop wordt er een derde steekpartij gemeld. Er is weinig dat deze slachtoffers met elkaar verbindt. Samen met haar vaste partner Fred staat rechercheur Lois Elzinga voor een mysterie.
Nu bestellen

 

 

Mr Mercedes
Stephen King, € 19,95
Op een ijskoude ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Dan raast een eenzame bestuurder in een gestolen Mercedes dwars door de menigte. Acht mensen worden gedood, vijftien raken gewond. De moordenaar ontsnapt.
 Maanden later wordt de gepensioneerd rechercheur Bill Hodges nog steeds achtervolgd door de onopgeloste misdaad. 
Nu bestellen

 

 

Het gerecht
Inge Ypenburg, € 18,99
Sandra Hazelaar is een voormalig actrice die tegenwoordig in de luwte van de media-aandacht haar cateringbedrijf en huiskamerrestaurant bestiert. Maar als zij op een avond in het Amsterdamse Sarphatipark getuige is van een verkrachting, zet dat haar hele leven op zijn kop. Zij herkent de verkrachter als een bekende strafadvocaat Hansson. En hij herkent Sandra. 
Nu bestellen

 

 

In vertrouwen
Karen Rose, 19,99
Privédetective Paige Holden kan nog net wegspringen als voor haar huis een busje op haar afstormt. Het vouwt zich om een lantaarnpaal heen, het blijkt met kogels doorzeefd en een vrouw ligt gewond voorover op het stuur. Paige herkent het busje… De vrouw brengt nog wat cryptische woorden uit en met haar laatste krachten drukt ze Paige een USB-stick in handen.
Nu bestellen

 

 

Donderdagskinderen
Nicci French, €19,95

Donderdagskinderen is het vierde deel in de Frieda Klein-serie. Als een schoolvriendin van vroeger bij Frieda aanklopt omdat de problemen met haar onhandelbare dochter haar teveel worden, besluit Frieda te helpen. De gesprekken die Frieda met Becky heeft, roepen herinneringen bij haar op. Ze raakt er van overtuigd dat zij beiden slachtoffer zijn van dezelfde dader. 
Nu bestellen

 

 

De Kraamhulp
Esther Verhoef, €19,95

Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam. Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken.
Nu bestellen

 

De stilte voor Julia
Derwent Christmas, €15,95

Nadat hij moeizaam is hersteld van een burn-out verliest Aaron in korte tijd zowel zijn dochter als zijn vrouw. Hij weet wie schuld heeft aan de dood van zijn geliefden en zint op wraak. Op de dag van de begrafenis van zijn vrouw rijdt hij niet achter de lijkwagen mee in de begrafenisstoet, maar neemt hij de eerste de beste afslag. 
Nu bestellen

 

 

Schijnvertoon
Loes den Hollander, €19,95,-

Een aanrijding. Een misverstand. Een moord. Dat gebeurt, en daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk. Vaak schuldig. Schuld hebben betekent de kans lopen om gestraft te worden, tenzij je het slim hebt aangepakt. En mits iemand niet net iets slimmer is dan jij. 
Nu bestellen

 

 

Doelwit
Linda Jansma,  €14,95

De half-Marokkaanse Leila haalt de woede van haar familie op de hals door verliefd te worden op een Nederlandse jongen. Om aan de dodelijke eerwraak van haar familie te ontkomen, loopt ze weg van huis en gaat ze onder een andere identiteit in Amsterdam wonen. Maar na 3 ogenschijnlijke rustige jaren, lijkt het erop dat haar broer haar verblijfplaats heeft ontdekt.
Nu bestellen

 

 

Komt een vrouw bij de h@cker
Maria Genova, €14,95

Opeens staan er honderden gestolen auto’s op je naam, bonzen deurwaarders op je deur en houdt de politie je aan voor een misdaad die je niet gepleegd hebt…Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. 
Nu bestellen

 

 

De andere helft leeft
Sophie Hannah, € 4,95

Waarom zou iemand een moord bekennen als het slachtoffer nog springlevend is? Ruth heeft de liefde van haar leven gevonden in lijstenmaker Aidan. Op de avond dat hij haar een huwelijksaanzoek doet, bekent hij haar tegelijkertijd een moord op een vrouw die Mary Trelease heet. Ruth begrijpt er niets van, want de Mary Trelease die zij kent, leeft gewoon nog...
Nu bestellen

 

 

Debet
Saskia Noort, € 19,95

In de nieuwe thriller van Saskia Noort komt de eetclub 10 jaar later terug. Op een koude winternacht overlijdt tv-producent Michel Brouwers. Daarmee komt een einde aan alles waarin zijn vrouw Karen geloofde. Het perfecte plaatje dat haar leven leek, blijkt een gruwelijke leugen als alle spoken uit het verleden zich een voor een aandienen...
Nu bestellen

 

 

Schuilplaats
Linda Jansma, € 14,95

Mayke en Han zijn pleegouders van 6 kinderen en wonen in een grote boerderij. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan 3 zusjes, bedenken ze zich geen moment en nemen de meisjes in huis. Al snel merkt Mayke dat er iets aan de hand is met de oudste. Mayke krijgt het vermoeden dat er veel meer speelt dan enkel een uithuisplaatsing van 3 mishandelde kinderen.
Nu bestellen

 


Nacht in Parijs
Michael Berg, € 12,50

Op een nacht krijgt Chantal een telefoontje van Naomi. Ze is in Parijs meegegaan met een aantrekkelijke Fransman, die dezelfde avond nog aan een hartaanval is bezweken. Wanneer Chantal erachter komt dat de man een bekende politicus is, gaan alle alarmbellen rinkelen. 
Nu bestellen 

 

Poppenspel
Mo Hayder, € 19,95

Als de angst van de patiënten op een krankzinnigenafdeling na een reeks stroomstoringen overslaat op de medewerkers, probeert verpleegkundige AJ de rust te handhaven. Hij vraagt inspecteur Jack of hij kan helpen bij de problemen in de inrichting. 
Nu bestellen


 

Het genootschap
Ruth Rendell, € 18,95

In de Londense wijk Pimlico wonen chique mensen in grote, witte huizen met inwonend personeel. Een bont gezelschap van chauffeurs, au pairs en schoonmakers komt regelmatig bijeen in de plaatselijke pub om alle frustraties te uiten. Ook de jonge tuinman Dex is uitgenodigd, maar er is iets vreemds aan hem...
Nu bestellen


 

Wat je nooit moet doen
Koethi Zan, € 19,90

De vriendinnen Sarah en Jennifer worden drie jaar lang ontvoerd en misbruikt. Tien jaar later probeert Sarah weer een normaal leven te leiden, maar als haar ontvoerder vrijkomt, besluit ze op zoek te gaan naar Jennifer, die nooit is gevonden.
Nu bestellen

 

 

Homeland, Carries vlucht
Andrew Kaplan, € 15,-

Het verhaal van de succesvolle tv-serie Homeland. Na een aanslag op haar leven in Beiroet wordt Carrie teruggestuurd naar het CIA-hoofdkwartier in Virginia. Daar ontdekt ze met haar team een geplande aanslag in de VS. Maar waar en wanneer gaat deze plaatsvinden?
Nu bestellen


 

Dodelijke stilte
A.S.A. Harrison, € 18,95

Jodi’s man is een notoir vreemdganger, maar zij leeft in een constante staat van ontkenning. Ook wanneer hij een grote fout maakt, blijft Jodi zwijgen. Ze ziet dat haar huwelijk ten onder gaat en dat dwingt haar een beslissing te nemen die haar leven drastisch zal veranderen.
Nu bestellen


 

Morgen ben ik weer thuis
Simone van der Vlugt, € 19,95

Als de elfjarige Britt na haar balletles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Er komen aanwijzingen binnen over een man die in de struiken van de balletschool heeft gestaan en over de sporen van een busje langs Britts fietsroute.
Nu bestellen


 

Stille zonde
Karin Slaughter, € 19,90

Will Trent wordt voor een speciale opdracht uitgezonden als undercoveragent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als verwacht en hij komt daardoor volledig alleen te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van Sara Linton, de vrouw van wie hij houdt, maar wie hij niet durft te vertellen dat hij zijn leven op het spel zet.
Nu bestellen

 

Inferno
Dan Brown, € 22,95

In het hart van Italië raakt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, verzeild in een duizelingwekkend avontuur waarin alles draait om het meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Langdon durft niemand te vertrouwen en begint uiteindelijk aan zichzelf te twijfelen...
Nu bestellen


 

Nicci FrenchWachten op woensdag
Nicci French, € 19,95

Als Dora uit school komt, treft ze haar moeder Ruth op de grond aan, vermoord. Inspecteur Karlsson wordt op de zaak gezet. Om het onderzoek voort te kunnen zetten, wordt psychoanalytica Frieda erbij gehaald, maar zij heeft zo haar eigen problemen. 
Nu bestellen

 

Viveca StenOnschuldig verleden
Viveca Sten, €19,95

Op een donkere avond verdwijnt een jong meisje op het eiland Sandhamm. Thomas Andreasson leidt het politieonderzoek, maar door het slechte weer geeft de politie de zoektocht op. Wanneer Nora, een jeugdvriendin van Thomas, naar het eiland vertrekt, vindt zij samen met haar kinderen het lichaam van het meisje in het bos.
Nu bestellen

 

Siska MulderMet zachte hand
Siska Mulder, €19,95

Mijntje besluit haar leven te veranderen, samen met bondgenoten Frederique, Berdine en Claire. Ze brengen grote woede in elkaar los, vooral woede naar mannen die vrouwen haten en wegkomen met hun misdaden. Daarom besluiten ze wraak te nemen en gaan achter verschillende mannen aan. 
Nu bestellen

 

Route du soleil
Suzanne Vermeer, € 17,95

Vriendinnen Marit en Fiona hebben samen een zomerse vakantie geboekt. Eerste lange stop: een idyllisch gelegen Zuid-Franse camping. Op weg daar naartoe nemen ze de charmante lifter Brian mee. Al gauw blijkt hun nieuwe reismaatje onvoorspelbaar gedrag te vertonen.
Nu bestellen

 
 
 
Bitter
Victoria Farkas, € 14,95
 
Lucy staat voor een ingewikkelde zaak als het lichaam van recensent Karin wordt gevonden. Er zijn geen aanwijzingen, geen vingerafdrukken; Karins appartement is vlekkeloos schoon. Er is bloed, maar geen moordwapen en geen wond. En: Karin’s zeven ‘vrienden’ hebben stuk voor stuk een motief.
 
 
 
Zwijgrecht
Loes den Hollander, € 19,95
 
Amy leert Cathelijne Wolf en Viola Bouvrie kennen die al sinds hun jeugd vriendinnen zijn. Er ontwikkelt zich een warme relatie tussen de 3 vrouwen. Als de ex van Cathelijne op een dag vermoord wordt aangetroffen heeft dat zijn weerslag op de onderlinge verhoudingen.
Nu bestellen