Placeholder

Recept voor gevulde champignons met roomkaas

Deze gevulde champignons met roomkaas zijn heerlijke hapjes!

Deze gevulde champignons met roomkaas zijn heerlijke hapjes!

Recept voor 6 champignons

Boodschappenlijstje:

  • 6 champignons
  • 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas
  • beetje verse bieslook
  • half uitje
  • snufje peper
  • klein beetje geraspte kaas

Aan de slag!

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
  3. Snipper het uitje en doe het uitje in een bakje.
  4. Voeg hieraan de kruidenroomkaas, wat vers gesneden bieslook en een snufje peper toe.
  5. Vul de champignons met ongeveer een theelepel van de roomkaas.
  6. Maak het geheel af met een klein beetje geraspte kaas.
  7. Zet de champignons op een bakplaat of in een ovenschaal en zet ze voor ongeveer 15 minuten in de oven.

Bereidingstijd: 25 min.

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com

Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl