Persoonlijke verhalen

Vriendin 43: Twee jaar geleden woog Angelique 159 kilo en deed ze niets meer

‘Ik wilde zo graag een kindje, dat ik 70 kilo ben afgevallen’

Steeds kwam er weer een kilootje bij, tot Angelique (26) 159 kilo woog. Maar zij en haar man Michel (52) hadden een kinderwens. En een kindje krijgen, lukte niet met zo veel overgewicht, vertelden de artsen. “Toen ik dat hoorde, ging bij mij de knop om. Ik moest afvallen.”

Angelique: “Mijn weegschaal kon het niet meer aan. Die ging ‘maar’ tot 150 kilo en mijn gewicht lag daar dus boven. Om mijn gewicht te bepalen, moest ik naar een privékliniek, die onder andere gespecialiseerd is in begeleiding van mensen met veel overgewicht. Daar kon ik op een weegschaal die verder ging dan 150 kilo. In de wachtkamer zag ik andere vrouwen kijken. Ik hoorde ze denken: zo jong nog en dan zo’n lichaam, wat zonde… De professionele weegschaal wees uit dat ik 159 kilo woog, 159 kilo! Toen ik weer buiten stond, kwamen de tranen. Ik haatte mijn veel te zware lichaam.”

Lees het hele verhaal van Angelique in Vriendin 43 en lees mee op ons forum.

Reageer op dit artikel

Is jouw leven ook flink veranderd na het afvallen?

Ja, omdat...

Ik een heel nieuwe leven heb na 127 kilo afgevallen te zijn nu al het vel weg werken net afgelopen maandag grote buikwant corektie gehad 9 kilo weg gehaald nu opknappen en dan mijn borsten en volgent jaar mijn benen kan nu alles weer wat ik wil groetjes wendy oo ja het is wel in 2 jaar 127 kilo afgevallen:$

Instagram