Persoonlijke verhalen

Vriendin 43: Chantal kreeg meerdere herseninfarcten tijdens haar zwangerschap

‘Ik was 32 weken zwanger en kreeg een herseninfarct’

Dolgelukkig was Chantal (30) toen ze zwanger werd van haar tweede kind. Maar tijdens haar zwangerschap protesteerde haar lichaam en ging het goed mis. “Ik probeerde iets te zeggen, maar kon niet meer praten. En toen ging het licht bij me uit.”

Chantal: “We hadden een lekkage in onze nieuwe badkamer en daarom douchten we al twee weken bij de buren. Ik was 28 weken zwanger van mijn tweede kind en had een veel te lage bloeddruk. Daardoor voelde ik me niet altijd fit. Tijdens hun vakantie deed ik voor de buren de was. Als dank, omdat we zo blij waren dat we al die tijd van hun badkamer gebruik mochten maken. Ik had net onze zoon Milan op bed gelegd en ging naar het huis van de buren om de schone was in te ruimen. Niels, mijn man, had thee gezet. ‘Schiet je wel op?’ vroeg hij nog. ‘Anders wordt de thee koud.’ Terwijl ik bij de buren op zolder met een handdoek in mijn handen stond, viel ineens mijn rechterarm naar beneden.”

Lees het hele verhaal van Chantal in Vriendin 43 en praat mee op het forum.
 

Reageer op dit artikel

Heb jij ook een moeilijke zwangerschap gehad?

Nee

Nee gelukkig niet anders had ik me de 2e en 3e keer ook wel bedacht denk ik !

Ja

2x zelfs (2003 & 2006)

Ja

Ja ik heb ze ook niet cadeau gehad, maar dat is alweer een hele poos geleden. 1 in 71 en no 2 in 72 dus echt lang geleden en meer hoefde ik ook niet.:'(:'(

Instagram