Persoonlijke verhalen

Vriendin 32: ‘Een knappe Griek hielp mij over mijn liefdesverdriet heen’

Heerlijk om te lezen aan de rand van het zwembad, in de tent of gewoon op een luie stoel op je eigen terras: de zinderende verhalen van onze lezeressen. Deze week lees je zes zwoele zomerlust verhalen in Vriendin. Hieronder alvast de eerste.

'De seks was zo vurig, dat ik geen seconde aan mijn ex dacht' 

Laura (27): “Wat zat ik anders in het vliegtuig toen ik terugvloog vergeleken met hoe ik vertrok. Het leek wel alsof er een maand tussen had gezeten, in plaats van maar één week. Bij het vertrek op Schiphol stond ik nog met dikke ogen. En niet alleen door de korte nacht vanwege onze vroege vlucht, maar omdat ik de avond ervoor zo hard had gehuild toen ik mijn ingepakte koffer zag staan. Daar hoorde nóg een koffer naast, namelijk die van Stef. We hadden zo veel reizen gemaakt samen… Maar Stef had me gedumpt.

Mijn vriendin had me overgehaald om mee te gaan naar een Grieks eiland. Hoewel ik absoluut geen zin had, zag ik ook wel in dat ik niet de hele zomer in bed kon blijven liggen. Dus we boekten een lastminute en gingen. Voordeel van mijn ellende was wel dat mijn strakke zomerjurkjes weer pasten. En toen ik na twee dagen wat bruiner was, zag ik er eigenlijk best goed uit. Het was ook fijn om met mijn vriendin te zijn, met haar erbij kon ik niet wegzinken in eindeloos gepieker, dat scheelde.

Op de derde dag ontmoette ik hem: Giorgos, de bartender van de koffietent bij ons om de hoek. Hij deed ontzettend aardig en vroeg ons van alles. ‘Hij was met jou aan het flirten!’ zei mijn vriendin toen hij wegliep. Ik was verbaasd, ik had dat niet in de gaten gehad. Na drie jaar vaste relatie had ik helemaal geen oog meer voor andere mannen. Volgens mijn vriendin moest ik mijn oogkleppen nodig afdoen, want Giorgos was knap
en sexy! Ze had gelijk, ontdekte ik toen we er dezelfde avond opnieuw langsgingen. Hij was net klaar met werken en nodigde ons uit om mee te gaan naar een leuke tent met live muziek. Daar liet mijn vriendin ons – heel tactisch – al snel alleen. Zij vermaakte zich met anderen, terwijl ik met Giorgos praatte. 

Hij had zulke mooie ogen dat ik er zenuwachtig van werd. Toen hij meedeed aan een traditionele dans rondom vuur en dat goed bleek te kunnen, voelde ik iets gebeuren in mijn buik. Ik kreeg zowaar zin in deze man! Zin om hem te zoenen, om zijn geur op te snuiven. Om in zijn armen alle ellende van de afgelopen tijd te vergeten. In dat café hebben we ongegeneerd staan zoenen en toen hij me tegen sluitingstijd meevroeg naar zijn huis, zei ik meteen ja. Ik wist dat mijn vriendin het niet erg zou vinden, zij moedigde me juist aan.

Die nacht hadden we vurige seks. Het was zo anders dan met mijn ex Stef dat ik geen seconde aan hem dacht. En toen ik ’s ochtends wakker werd, voelde ik opeens die levenslust van vroeger weer. Voor het eerst in lange tijd was ik weer blij dat er een nieuwe dag voor me lag. En gelukkig was het geen onenightstand met Giorgos. Hij moest die dag wel werken, maar hij wilde me ’s avonds graag weer zien. De rest van de week zijn we zo veel mogelijk samen geweest, ’s nachts sliep ik bij hem – al kwam er van slapen niet veel terecht. Hoe moe ik ook in het vliegtuig terug zat, het was bijna alsof ik licht gaf, zo straalde ik. Giorgos had Stef volledig uit mijn hoofd geblazen. Ik dacht alleen nog maar aan hem en dat ik zo snel mogelijk terug wilde! 

Dat heb ik die zomer nog twee keer gedaan. Elke keer was het weer even fantastisch in zijn armen. Toch is het daarna uitgedoofd tussen ons, de verschillen bleken te groot. Maar wat ben ik dankbaar voor die mooie tijd. Door hem was ik mijn liefdesverdriet in één klap te boven!”

Meepraten? Dat kan op ons forum. Lees de andere vijf zwoele zomerverhalen in Vriendin 32.

Meer lezen? Kijk hier voor meer persoonlijke verhalen uit Vriendin 32 en eerdere nummers.  

Foto: Shutterstock

Reageer op dit artikel

monique.scholten.1981

Dit is wel goede manier om over ander heen te komen ik heb t met me huidige partner ook gehad om over de relatie daar voor over heen te komen

Beantwoorden

Instagram