Persoonlijke verhalen

Vriendin 3: Masja ontdekte dat haar vriend al jarenlang getrouwd was

‘De vrouw van mijn minnaar werd m’n beste vriendin’

Masja (34) was dolgelukkig met haar vriend Thijs, totdat ze een mail kreeg van Iris… de vrouw van Thijs. Hij blijkt beiden al tijden voor te liegen. Om hun verdriet te verwerken, ontmoeten ze elkaar. “Het klikte onverwacht goed tussen ons en al snel kletsten we honderduit.”

Masja: “‘Dit is geen mail van Thijs, maar van zijn vrouw.’ Daarmee begon de mail van Iris die ik op die vreselijke vrijdagochtend in oktober kreeg. Hij kwam van het account van Thijs, de man met wie ik toen ruim een jaar een relatie had. Vol ongeloof las ik verder en ik voelde alle kleur uit mijn gezicht wegtrekken. Thijs was dus niet, zoals hij beweerde, een gescheiden vrijgezel. Hij bleek een ‘keurig’ getrouwde huisvader. En dat al 14 jaar! Geschokt bleef ik zitten. Toen pas drong tot me door dat ik gruwelijk was beetgenomen. En dat terwijl ik met Thijs dacht oud te worden…”

Lees het hele verhaal van Masja in Vriendin 3 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Hoe heb jij je beste vriendin ontmoet?

Anders, namelijk...

Via het uitgaan,inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar een hechte vriendschap.

Op de basisschool

Al meer dan 25 jaar zijn we vriendinnen :inlove:
De ene keer zien we elkaar vaker dan de andere keer… Maar altijd is het goed en ik weet dat ze er is als ik haar nodig heb en omgekeerd…

Via andere vrienden

:inlove:nu al 30 jaar!

Anders, namelijk...

via een goede vriend van haar die eigenlijk mijn date was… met hem werd het niks, maar zij en ik zijn al 10 jaar beste vriendinnen! dit jaar 10 jaar!!

Instagram