Persoonlijke verhalen

Vriendin 24: Regina dronk te veel en veroorzaakte een auto-ongeluk

Als Regina (40) na een verjaardag in de auto stapt, hoopt ze geen alcoholcontrole te krijgen. Ze heeft eigenlijk iets te veel gedronken. Dat het veel erger zal uitpakken dan een boete, weet ze dan nog niet…

"Ik was van plan om maar twee wijntjes te drinken…"

Regina: “Voor mijn gevoel had ik niet eens zo hard gereden, maar zodra je de macht over het stuur verliest, is alles boven de tien kilometer per uur al hard. Ik bleef maar op de rem trappen, maar het leek wel alsof die niet werkte. De tijd tussen het moment dat de andere auto voor mij de weg op draaide en het moment dat ik ‘m raakte was misschien tien seconden, maar het voelde als veel langer.

Ik gilde en met een ongelooflijk harde klap raakte ik de zijkant van de andere auto. Het eerste wat ik dacht was: de wijn! Het flitste door mijn hoofd. Alles werd vaag, ik leek verlamd door pijn. Mijn hoofd, mijn benen, mijn buik – overal voelde ik pijn. Ik probeerde in paniek uit de auto te komen, maar kreeg het portier niet eens open. Ook probeerde ik te zien hoe het met de persoon in de andere auto was. Dat lukte niet: het was te donker buiten en bovendien was mijn voorruit gebarsten…”

Lees heel Regina's verhaal in Vriendin 24.

Ben jij wel eens achter het stuur gestapt met (te veel) drank op? Praat mee

Reageer op dit artikel

gaylo

Sorry hoor,maar heb totaal géén medelijden met deze mevrouw.Ik heb nog niet het hele verhaal gelezen,alleen het bovenste stukje.Iedereen weet dat je NIET MOET drinken als je rijd.

Beantwoorden

Instagram