Persoonlijke verhalen

Vriendin 21: Yelda’s ex-man ontvoerde hun dochter naar Turkije

‘Ik geloofde heilig dat ik mijn kind ooit zou terugzien’

Yelda (36) leidde als gescheiden vrouw een rustig leven met haar dochter Elena (12). Toen ze een nieuwe vriend kreeg, ontvoerde haar ex-man hun dochter uit jaloezie naar Turkije. “Hij zei dat Elena niet meer naar huis kwam. Nooit meer.”

Nietsvermoedend gaf Yelda in 2011 haar toen 9-jarige dochter Elena mee aan haar ex-man Metin. Ze waren 7 jaar daarvoor gescheiden. Het was een moeilijke tijd geweest, maar er was eindelijk weer wat rust gekomen in hun leven. Yelda: “Elena moest die vrijdagmiddag naar de tandarts, en haar vader zou haar brengen. Aan het einde van die middag belde Metin. Het werd wat later, ze gingen even wat eten bij McDonald’s. Ik vond het prima. Elena kon het goed met haar vader vinden en dit was een leuk uitje voor haar.” Yelda had geen enkel idee dat Metin op dat moment met haar dochter op Schiphol stond. Ook niet toen Metin na het eten nog een keer belde: het werd nog later.

Lees het hele verhaal van Yelda in Vriendin 21 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

kemalism.hababam

Zo zag ik een artikel dat Turkije bovenaan verdragsland waar het kind naar toe is ontvoerd is
http://forums.hababam.nl/archive/index.php/t-177390-turkije-bovenaan-verdragsland-waar-het-kind-naar-toe-is-ontvoerd-is.html

Beantwoorden

Instagram