Persoonlijke verhalen

Vriendin 19: Caroline was te zwaar om zwanger te worden

‘Voor mijn dochter Lisa-Mae viel ik 72 kilo af’

Caroline: “Als ik naar Lisa-Mae kijk, weet ik: het was het allemaal meer dan waard. Voor haar heb ik zo mijn best gedaan om af te vallen. Anders had ik haar misschien wel nooit gekregen… Maar makkelijk was het zeker niet.
Als klein meisje was ik al stevig, thuis hadden we geen supergezond eetpatroon. Ik denk dat ik voor het eerst op dieet ging toen ik een jaar of twaalf was. Ik vond mezelf dik en lelijk. Op die leeftijd al, ja!
Vanaf dat moment is het eigenlijk misgegaan. Ik viel af, kwam aan, viel weer af en kwam nog meer aan. Een typisch geval van een eeuwige jojo dus. Opmerkingen over mijn gewicht en mijn omvang deden me pijn, maar wat ik ook probeerde: het lukte me steeds niet het teveel aan kilo’s er permanent af te houden."

Lees het hele verhaal van Caroline in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Hoe makkelijk raakte jij in verwachting?

Het ging niet zo makkelijk als ik zou willen..

Heb er lang over moeten doen. Allerlei onderzoeken in het ziekenhuis gehad. Van binnen naar buiten gekeerd, mijn man helemaal van top tot teen onderzocht maar we hebben gelukkig een mooie dochter twintig jaar geleden op de wereld mogen brengen :inlove:

Het ging vrij makkelijk!

Bijna gênant om te zeggen, maar alle 6 in één keer raak!

Het ging niet zo makkelijk als ik zou willen..

2 ** voordat we onze enigste dochter Ymke mochten ontvangen. Nu 6 jaar geleden en nog steeds geen broertje of zusjes helaas

Instagram