Persoonlijke verhalen

Vriendin 1: Mariekes computer mét pikante inhoud werd gehackt

‘Straks staan al onze seksfilmpjes op internet…’

Tot hun grote schrik werd de computer van Marieke (37) en Tim (39) gehackt. Ze maken zich vooral zorgen over de erotische filmpjes die erop staan. "Ik krijg rillingen bij de gedachte dat iedereen die pikante filmpjes nu kan zien."

Marieke: “Bij hackers dacht ik altijd aan duistere personen die computers testen op veiligheid en zo inbraken in het Witte Huis of misstanden proberen aan te kaarten bij banken of multi- nationals. Niet aan huis-tuin-en-keukenlaptops die in een eenvoudige straat met rijtjeshuizen staan. Maar het is mijn man Tim en mij ook overkomen, gewoon op onze thuis-pc: een maand of drie geleden is onze laptop gekraakt door iemand van buitenaf. Heel stom, we hadden er geen wachtwoord op zitten. Ook al stonden er best pikante beelden en filmpjes van ons op, we waanden ons veilig. Onze elfjarige dochter Livia heeft haar eigen tablet, zij zit nooit op onze laptop en het ding ligt altijd in de tv-kast waar een slot op zit. Dus waarom zouden we dan moeilijk doen, dachten we. Wij, twee simpele zielen die weliswaar geen staatsgeheimen hebben, maar wel een aantal zeer gewaagde seksfilmpjes. En die liggen nu ineens op straat. Afschuwelijk en heel genant. Vooral omdat we ons blijven afvragen waardoor dit is gebeurd. En erger: wie heeft er allemaal toegang tot die beelden en in welke cloud zweven die nu?”

Spannend houden
“Tim en ik zijn al negentien jaar samen. We hebben het hartstikke goed samen, maar na al die jaren spatten de vonken er in bed natuurlijk niet meer zo af als in het begin. We doen bewust ons best om ons seksleven spannend te houden. Zo kijken we soms een pornofilmpje, hebben we de Kamasutrabeurs bezocht en wat leuke speeltjes aangeschaft. We zijn echt geen pervers of kinky stel, maar dit soort dingen helpt wel om ons seksleven leuk te houden. Toen we vorig jaar zomer een digitale videocamera kochten om de dansuitvoeringen van Livia te kunnen filmen, ontstond het idee om opnames van onszelf te maken terwijl we met elkaar bezig waren in bed. Het leek ons spannend om op een later tijdstip die film dan eens terug te kijken. Heel onschuldig bedacht. Zeker niet bestemd voor andermans ogen of om op een website te plaatsen. Gewoon voor onszelf als lekker opwarmertje voor een nieuwe vrijpartij. We hebben vreselijk lol gehad bij het maken. De eerste keer mislukte totaal. We zagen eigenlijk alleen maar veel huid van onze blote ruggen. En we waren ons allebei te veel bewust van de camera: we acteerden te veel. Het gekreun klonk niet echt. De tweede keer oefenden we eerst even droog, om de beste camerapositie te bepalen.

Lees het hele verhaal in Vriendin 1 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram