Persoonlijke verhalen

Mariska van Kolck: “Ik ga altijd voor geluk, vreugde en vrolijkheid”

Mariska van Kolck (48) heeft een zware tijd achter de rug. Haar vader overleed, ze scheidde en onlangs eindigde ook haar nieuwe relatie. Toch blijft ze positief en geniet ze van haar twee zonen en haar tv-programma Familie Team.

Wie de naam Mariska van Kolck op internet googelt of de laatste tijd vaak Nu.nl checkt, komt voornamelijk berichten tegen over Mariska’s liefdesleven. De musicalster ging scheiden. Ze was dolverliefd. Haar nieuwe relatie ging uit. Toen weer aan. Er werd een pauze ingelast, een liefdesvakantie geboekt en al deze escapades werden breed uitgemeten in de pers. Niet omdat Mariska dat zo graag wilde delen met Nederland, maar omdat ze spontaan is en altijd eerlijk antwoord geeft als journalisten vragen stellen.

Inmiddels is ze er helemaal klaar mee, met al die aandacht voor haar liefdesleven. “Ik lijk potdorie de koningin wel”, lacht Mariska. “Mijn spontaniteit maakt dat ik er snel iets uitflap, of ik nu happy of ongelukkig ben. Sommige vrienden verwijten me dat ik te veel in de media kom met mijn sores. Maar ik zoek het echt niet op. Tot twee jaar geleden verschenen er alleen maar lieve berichten over mij in de bladen. Ik was gewoon getrouwd, twee kindjes, er viel verder niets spannends te vertellen. Totdat ik in korte tijd heel veel voor mijn kiezen kreeg: de ziekte en het overlijden van mijn vader, een overspelige man die zijn vriendinnetje zwanger had gemaakt, een scheiding en weer een nieuwe liefde. Genoeg voer voor de roddelpers.”

Lees het hele interview met Mariska van Kolck in Vriendin 40

Reageer op dit artikel

Ben jij wel eens bedrogen?

Instagram