Persoonlijke verhalen

Bloemetje voor.. Christy

Elke week zetten we een lezeres in het zonnetje. Deze week een bloemetje voor..

Christy (31, links)
Relatie: getrouwd met Mark (32)
Kinderen: Tijn (4) en Jip (10 maanden)
Werk: verpleegkundige op de spoedeisende hulp 

In Vriendin lees ik als eerste…
“de column van Robert ten Brink. Ik vind het leuk dat hij ondanks zijn bekendheid zo gewoon is gebleven. Hij schrijft met veel humor. Herkenbaar ook, zoals hij kan genieten van zijn gezin.”

Ik vind het belangrijk…
“om te genieten van elke dag. In mijn werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp zie ik hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn en hoe belangrijk gezondheid is. Daarom vind ik het belangrijk om van elke dag een feestje te maken. Het kan namelijk zomaar de verkeerde kant op gaan.”

Op social media volg ik…
“via Facebook de laatste mode op het gebied van kinderkleding. Ik heb zelf twee jonge kinderen, dus ik vind het leuk om te weten wat er allemaal voor hippe en betaalbare kleding verkrijgbaar is.”

Andere mensen zouden mij omschrijven als…
“afwachtend, iemand die de kat uit de boom kijkt. Verder denk ik dat mensen mij erg zorgzaam vinden. Ik ben geïnteresseerd in anderen en probeer er zo veel mogelijk voor iedereen te zijn.” 

In het weekend…
“werk ik om de week in het ziekenhuis. Doordat mijn man Mark doordeweeks werkt, zijn we maar twee weekenden in de maand met z’n viertjes. De weekenden die ik vrij ben, zijn dan ook echt gereserveerd voor mijn gezin. Tijn is dol op de dierentuin, dus die bezoeken we zo veel mogelijk. Verder houden we er van om samen te fi etsen of lekker naar het bos te gaan.”

Het bloemetje is voor…
“mijn moeder, naast me op de foto. Sinds een knie-operatie, twee jaar geleden, heeft ze veel lichamelijke ongemakken. Desondanks helpt ze mij waar ze maar kan. Wanneer dat nodig is, wil ze altijd op de kinderen passen, ik kan haar elk moment van de dag bellen. Ze is de liefste moeder die er bestaat en ik wil haar op deze manier graag laten weten hoe bijzonder ik haar vind.”


Ook in Vriendin?
Elke week wordt een lezeres in het zonnetje gezet. Wil jij ook 
vertellen over jouw leven? Geef je dan op via het onderstaande formulier. Als jij wordt uitgekozen, krijg je een mooie bos bloemen Met dank aan www.topbloemen.nl toegestuurd ter waarde van € 25,-.

Reageer op dit artikel

Instagram