Persoonlijke verhalen

20 brutale vragen aan Robert ten Brink

Hoofdredacteur Sandera: “Voor de gasthoofd- redacteuren was het al snel duidelijk: een interview met Robert ten Brink mocht niet ontbreken in ‘hun’ nummer. Omdat we Robert natuurlijk vaker hebben geïnterviewd, zochten we naar een leuke invalshoek. Het werden 20 brutale vragen. En eerlijk is eerlijk: dit is het leukste interview dat we tot nu toe met hem hebben gehad.”

Susan: Iedereen kent jou als Dr. Love, die aardige man op tv die mensen bij elkaar brengt. Maar op welke eigenschap ben je minder trots?
“Ongeduld. Ook in mijn werk ben ik ongeduldig, dus het is niet altijd heel fijn om met Robert ten Brink samen te werken. ‘Kom op, jongens, waar gaat dit over?’ kan ik weleens zeggen. En als iemand dat niet weet: ‘Hoezo weet je dat niet?’ All you need is love bestaat al zo lang omdat we het format heel goed bewaken. Nieuwe medewerkers die minder goed zijn moeten natuurlijk niet de kans krijgen om er een zooitje van te maken voordat ze weer verdwijnen. In het verkeer ben ik trouwens ook ongeduldig. Ik kan er niet tegen als het stoplicht op groen springt en mensen zitten niet op te letten. Soms scheld ik dan. Een beetje.” 

Astrid: Je hebt vijf dochters die Nina, Emma, Charlotte, Isabel en Suzanne heten. Hoe zouden jullie een zoon hebben genoemd?
“In alle vijf de gevallen anders, we hadden voor iedere meisjesnaam een andere jongensnaam. Zo kan ik me nog een Joris herinneren en een Quirijn.”

Sylvia: Als RTL vindt dat je er jonger uit moet zien, zou je dan bijvoorbeeld je haar verven of kiezen voor botox? “Ik smeer sowieso weleens een kleurtje in mijn haar. Maar aan botox zou ik niet snel beginnen. Ik maakte een keer een filmpje bij cosmetisch arts Robert Schoemacher en vroeg hem wat ik aan mezelf moet veranderen. Waarop hij mijn ooglid pakte met een pincet en zei: ‘Kijk, dit kan er allemaal af.’ Nou, alsjeblieft niet!” 

Lees het hele interview in Vriendin 37.

Reageer op dit artikel

Instagram