Placeholder

Running met Vriendin: dit zijn onze favoriete apps

Houd bij het hardlopen een app bij de hand. Zo blijf je gemakkelijker gemotiveerd en kun je resultaten bijhouden.

Houd bij het hardlopen een app bij de hand. Zo blijf je gemakkelijker gemotiveerd en kun je resultaten bijhouden.

Hardlopen met Evy en RunKeeper kennen we nu wel. Deze apps hebben ook goede hardloopschema’s.

• Hardlopen.nl
Bevat meerdere trainingsschema’s voor 3, 5 of 10 kilometer en is ontwikkeld door de trainersexperts van de Nederlandse Atletiekunie. Je kunt kiezen uit drie audio-running coaches, onder wie Annemerel de Jongh. Ook leuk: bevat een running playlist van Sky Radio, die je met motiverende beats opzweept. Uiteraard houdt de app ook via gps je route, je prestaties en vorderingen bij.

Gratis voor Android en iOS, uitbreidingsmogelijkheden vanaf € 6,95

• Nike+ Run Club
De hardloopapp van sneakergigant Nike is een van de populairste ter wereld. Niet gek, want hij draait vooral om plezier, beloning en motivatie. Zo kun je je prestaties vergelijken met vrienden en er een wedstrijdje van maken. Bovendien vind je er veel verschillende trainingsschema’s die je kunt aanpassen aan je voortgang.

Gratis voor Android en iOS.


Start running met Vriendin en moedig elkaar aan

In Vriendin 17 vind je een handig plan om te gaan hardlopen. Met dit plan lukt het ook jou om over twaalf weken 15 minuten te rennen. Enthousiast geworden over hardlopen of behoefte aan extra motivatie? Op Vriendin.nl/hardlopen delen we gedurende deze 12 weken extra runningtips.

Ontmoet andere vrouwen en moedig elkaar aan! 
Op deze pagina van ons forum ontmoet je andere Vriendin-lezeressen om ervaringen mee te delen, elkaar te motiveren en natuurlijk tips uit te wisselen.

 

Heb je onze Vriendin Fit & Gezond special al gezien? Bestel hem vandaag nog in onze webshop