×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

5 tips om je blik te verruimen

5 tips om je blik te verruimen
11.08.2017 -

Is jouw leven soms wat chaotisch? Lees dan deze 5 tips.


1. Doe één ding
En dus niet 100 dingen tegelijk. Ga op zoek naar focus! Concentreer je bijvoorbeeld op eten en leef in het nu. Wat voel je, wat ruik je? En merk dat je echt tot rust komt

2. Dag klok 
Waarom de klok jouw ritme volledig laten bepalen? Laat je niet opjagen en let eens niet op de klok. Leg je horloge en smartphone een tijdje weg en kijk wat het met je doet. Leuk om dit weekend uit te proberen. 

3. Mediteer
Het maakt je brein kalm en je voelt je uiteindelijk gelukkiger dankzij meditatie. Hier vind je oefeningen. 

4. Ontdek de natuur
De natuur heeft een rustgevende werking op ons. Breng je gedachten eens op orde tijdens een wandeling in het bos. Ook leuk: neem je fotocamera mee en leg de mooiste bloemen vast die je kunt vinden. 

5. Doe iets voor een ander 
Geef een compliment, lach naar vreemden of doe een klusje voor de buurvrouw. Niet alleen fijn voor die andere persoon, je krijgt er zelf ook energie van. Lees hier tips

Houd Vriendin.nl in de gaten... 
Specsavers lanceert deze week een nieuwe collectie met natuurlijke en kalme tinten (De Soul Safari Collectie). Denk aan kristalhelder en babyroze kleuren. Nieuwsgierig? Houd dan Vriendin.nl de komende weken goed in de gaten... we mogen binnenkort namelijk monturen uit deze collectie weggeven. Meer info: Specsavers.nl/trends

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

5 tips om je blik te verruimen

11.08.2017 - Is jouw leven soms wat chaotisch? Lees dan deze 5 tips.

Lees meer
Eerste hulp bij wagenziekte

07.08.2017 - Dol op autovakantie's maar snel wagenziek? Dan ben jij bekend met misselijkheid, duizelig zijn, zweten en hoofdpijn. We geven tips voor een fijnere reis.

Lees tips
Zet je lichaam in de slankmodus met deze oefeningen

29.06.2017 - Ben jij al bikini-klaar voor de vakantie? Zo zet je je lichaam snel in de slankmodus.

Lees meer
3 vragen over hyperventilatie + winactie

29.06.2017 - Hyperventilatie is meer dan alleen een kwestie van verkeerd ademhalen. Stress, perfectionisme en een negatief zelfbeeld spelen een grotere rol dan je denkt.

Lees meer
Zo houd je wespen uit je buurt en verhelp je een wespensteek

26.06.2017 - Wil je een wesp op afstand houden, dan heeft het geen zin om om je heen te slaan of weg te rennen. Hoe houd je wespen dan wel uit je buurt? En wat als je wel gestoken bent?

Lees meer
Wat je zou moeten weten over de gezondheid van je man

15.06.2017 - Zeg eens eerlijk: hoe vaak gaat jouw man naar de huisarts? Vast minder vaak dan jij. Jammer, want daardoor loop hij meer risico's...

Lees meer
Video's van simpele meditatie oefeningen

11.06.2017 - Je hebt bijna vakantie, maar je bent er nu al zo aan toe... Geen nood: met deze kant-en-klare meditatietechnieken ben je zen in een zucht.

Video
Buikpijn door veel zorgen? Zo los je het op

07.06.2017 - Heb je door financiële zorgen buikpijn? Of wordt het op werk soms allemaal te veel? Probeer eens een homeopathisch middel. Puur natuur!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….