Placeholder

Buikpijn door veel zorgen? Zo los je het op

Heb je door financiële zorgen buikpijn? Of wordt het op werk soms allemaal te veel? Probeer eens een homeopathisch middel. Puur natuur!

Heb je door financiële zorgen buikpijn? Of wordt het op werk soms allemaal te veel? Probeer eens een homeopathisch middel. Puur natuur!

Je lever en gal hebben te maken met boosheid en depressie. Doet drukken op je lever pijn? Dan kunnen korreltjes of druppels van heggerank (Bryonia) helpen. Krijg je buikpijn doordat je je opwindt over onrecht en starre, zinloze regeltjes? Dan is kwintappel (Colocynthis) misschien wel je middel. En kwikzilver chloorzuur (Mercurius Dulcis) helpt bij introverte mensen die niet graag met anderen over hun problemen praten.

Goed om te weten!
Homeopathische middelen gaan meestal niet samen met gewone pijnstillers of andere medicijnen die je zonder recept kunt kopen. 

Homeopathie…
…is een gezondheidsweten- schap gebaseerd op Moeder Natuur. Bij homeopathie wordt niet alleen gekeken naar de kwaal, maar ook naar de mens in z’n geheel (leefstijl, eetpatroon, gedachten en emoties) om de achterliggende oorzaak van de klacht op te sporen en aan te pakken. Homeopaten gaan ervan uit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar kunnen beïnvloeden. Met andere woorden: een lichamelijke klacht kan een fysieke, maar ook een emotionele of mentale oorzaak hebben. 

Last van maag- en darmklachten, hoofdpijn, keel-, neus- en oorpijn, longproblemen of blauwe plekken? Lees oplossingen voor deze klachten in Vriendin 23