×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Nu in de winkel: special Fit & Gezond

29.03.2017 - Wil je alles weten over over food, sport, mind en beauty? De nieuwe Fit & Gezond special van Vriendin ligt vanaf vandaag in de winkels! Lees hier wat je in de special kunt verwachten.

Lees meer
Tips om op tijd te kunnen slapen

21.03.2017 - Zondag 26 maart begint de zomertijd en zetten we de klok een uur vooruit. Dat kan best vervelend zijn voor avondmensen. Als het een uur langer licht blijft, is het voor hen nog moeilijker om vroeg naar bed te gaan. Herken jij dit probleem? Gebruik dan deze tips om wél op tijd te kunnen slapen.

Lees meer
Weet wat je eet! Snelcursus etiketten scannen

20.03.2017 - Weten wat je eet? Lees dan niet alleen de verpakking, maar ook het etiket. Daar vind je de allerbelangrijkste info. Al is die soms lastig te ontcijferen. Tijd voor een spoedcursus.

Lees meer
Heb jij een kantoorkont? Dit kun je eraan doen!

27.02.2017 - Aha, ze hebben een naam, die platte billen. Gelukkig kun je een kantoorkont ook zo weer in vorm krijgen. Doe mee met deze work-out video!

Video

1

Zo houd je gezond eten wél vol

13.02.2017 - Het is alweer februari en steeds meer mensen laten hun goede voornemens links liggen. Jij niet toch? Als je gezonder wilt eten in het nieuwe jaar zeker niet, want wij weten hoe je het gemakkelijker kunt volhouden. Webredacteur Melissa vertelt hoe ze het begin van dit jaar gezond is doorgekomen.

Lezen

1

Lezeressen vertellen: 'Zo ga ik met tinnitus om'

06.02.2017 - In februari (6-10 februari) is het de Week van het Oorsuizen. Dit jaar is het thema: 'Je bent niet alleen'. Gelukkig zien wij dit ook terug op ons forum, waar lezeressen met elkaar praten over oorsuizen. Lezeressen vertellen hoe zij met tinnitus omgaan.

Lezen

2

Last van hoofdpijn? Misschien komt het hier wel door

05.02.2017 - Je drinkt te weinig water, je kijkt te lang naar je beeldscherm of je hebt stress. Zo zijn er talloze oorzaken van hoofdpijn op te noemen. Maar wist je dat een verkeerde bh ook de oorzaak van hoofdpijn kan zijn?

Lees meer!

1

Nieuwe natuurlijke oplossing voor hoofdluizen: De Luizenkap

27.01.2017 - Ondernemer en moeder Nicolette voelde weerstand toen zij voor de zoveelste keer het haar van de kinderen moest insmeren met stinkende luizenlotion. Onnatuurlijk en best duur, vond ze. Nicolette besloot dat dit anders moest en bedacht De Luizenkap.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 62 |

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief

 

Laatste reacties

Bekijk de fruitkalender!
Bekijk alle aanbiedingen