×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Dans jezelf gezond met deze video's

27.07.2017 - Even lekker losgaan op muziek is niet alleen heel leuk, het is ook goed voor je. En je wordt er direct vrolijk van. Kies nu welke dans het beste bij jou past.

Video
Dans mee met de meiden van Saskia's Dansschool

02.07.2017 - Dit YouTubekanaal deelt video's op social media van de lessen en leren jou de hipste choreografieën op dansgebied. Ideaal om met dit weer thuis te doen en ook nog eens super sportief!

Video
3 beauty tips voor de zomer van Leco

30.06.2017 - Deze week vertelde Leco van Zadelhoff in Vriendin over zijn werk en hoe graag hij alle vrouwen zo mooi mogelijk wilt maken. Weten hoe je er deze zomer goed uit ziet? Leco gaf drie tips!

Lees meer
Zet je lichaam in de slankmodus met deze oefeningen

29.06.2017 - Ben jij al bikini-klaar voor de vakantie? Zo zet je je lichaam snel in de slankmodus.

Lees meer
3 vragen over hyperventilatie + winactie

29.06.2017 - Hyperventilatie is meer dan alleen een kwestie van verkeerd ademhalen. Stress, perfectionisme en een negatief zelfbeeld spelen een grotere rol dan je denkt.

Lees meer
Video: zomertruien en een zonnebrand tip

27.06.2017 - De nieuwe zomertruien hebben franjes of een kanten rug. Leuk over een zomerjurkje én handig over een bikini op het strand. Weten hoe je je het beste insmeert? Bekijk de video!

Video
Zo houd je wespen uit je buurt en verhelp je een wespensteek

26.06.2017 - Wil je een wesp op afstand houden, dan heeft het geen zin om om je heen te slaan of weg te rennen. Hoe houd je wespen dan wel uit je buurt? En wat als je wel gestoken bent?

Lees meer
Handig: maak dit weekend smoothies voor komende week

25.06.2017 - ’s Morgens te veel haast om een smoothie te maken? Vul dit weekend wat diepvrieszakjes met lekkere fruitcombinaties en vries ze in. Die hoef je dan alleen maar met melk, sap of water in de blender te doen. We delen ook een paar heerlijke recepten voor smoothies.

Recepten
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Inloggen

Nieuwsbrief

 

Laatste reacties

Bekijk de fruitkalender!
Bekijk alle aanbiedingen

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!