Placeholder

3 outfits onder de €100,-!

Helemaal hot, de kersttrui, zo combineer je hem op 3 manieren.

Helemaal hot, de kersttrui, zo combineer je hem op 3 manieren.

Feestelijk en comforabel draag je deze trui met een paillettenbroek, zoals je ziet in de eerste outfit. Vind je zilver te heftig? Ga dan voor zwart. Deze broek is ook prima te dragen na kerst met een blouse of een effen gekleurde sweater. 

Waarom niet eens een statement maken tijdens de kerstbrunch door deze trui te dragen! Word het te warm dan kan je hem altijd uitdoen, want in de tweede outfit zit daaronder nog een schitterend jurkje! 

De kokerrok in de derde outfit is ideaal voor de lange dames of dames met een recht figuur, doordat het accent op de taille komt te liggen en vanwege de lengte. Liever geen hakken eronder omdat je dan nog langer lijkt? Kies dan voor loafers, helemaal hot! Kies accessoires in dezelfde stijl als de rok en niet te veel. Houd het rustig bij deze drukke trui. 

Je kunt de outfits bestellen op www.mooinietduur.nl/outfits en het fijne is: alle 3 de outfits zijn onder de €100,-! Op Mooinietduur.nl vind je nog veel meer complete outfits en heel veel leuke mode-items. Allemaal mooi niet duur!