Leuke dingen doen

Wat te doen met Halloween?

31 oktober is het weer Halloween. Daarom is er ook dit weekend weer van alles te doen. Vriendin heeft voor jou de leukste Halloween activiteiten op een rijtje gezet.

Halloween griezeltocht
Ook dit jaar organiseert De Tuinen van Appeltern dit spannende evenement speciaal voor stoere kinderen en dappere volwassenen. In de smalle paadjes en tussen hoge hagen hebben zich spoken, heksen en andere wezens verstopt om je de stuipen op het lijf te jagen. Durf jij nog te komen?

Wanneer: 27 en 28 oktober
waar: De Tuinen van Appeltern
Kijk hier voor meer informatie.                                             

Halloween in Heksendoorn
In oktober verandert Avonturenpark Hellendoorn in Heksendoorn: hier komen heksen en andere griezelige figuren samen om jou de stuipen of het lijf te jagen. Dit jaar is er een Vervloekte Villa en een ondergrondse Griezel Hotel, een eng hotel waar nog nooit iemand heeft uitgecheckt. Vind jij de weg door de donkere ruimtes en smalle gangen van het ondergrondse spookhuis? De Heksendoornavonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. 

Wanneer: 28 oktober
waar: Avonturenpark Hellendoorn
Kijk hier voor meer informatie. 

Halloween in Toverland
Vier zaterdagavond Halloween in Toverland. Met Halloween wordt het park overgenomen door gruwelijke wezens. Toverland is opgedeeld in acht doodenge zones. Kom kijken naar de kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest, of verdwaal in het doolhof vol monsters.

Wanneer: 28 Oktober
Waar: Toverland Sevenum
Kijk hier voor meer informatie.

Griezelen thuis op de bank
Natuurlijk kun je ook lekker thuis griezelen. Maak een van deze lekkere Halloween snacks (recepten hier) en kruip samen met je partner of kinderen op de bank. Kijk hieronder voor een overzicht van alle enge films die vandaag op televisie komen.
– Piet Piraat en het Schotse spook (10.00 op RTL 8)
– Slot Huiverstein (15.30 uur op NPO 3)
– Silk Road (20.25 uur NPO 3)
– Life after Beth (20.30 uur Veronica)
– Fright Night (22.10 uur Veronica)

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram