Leuke dingen doen

5 herfstwandelingen

De temperatuur daalt en er is wat meer wind, maar in de herfst een wandeling maken is zeker een aanrader! Waar ga jij wandelen?

Wandelen is gezond! En om in de herfst te blijven wandelen geeft Vriendin tips waar je de beste herfstwandelingen kunt maken.

Avonturenroute Harderbos
Een leuke wandeling is Avonturenroute Harderbos bij Biddinghuizen. Deze route is 5,4 kilometer lang en leidt je door een polderbos met een wiebelbrug, uitkijktoren, trekpont, knuppelpad, picknickplekken en overal sporen van de bever. Superleuk voor de kids en de honden mogen ook mee, als ze tenminste zijn aangelijnd.
kijk hier voor meer informatie. 

Oisterwijkse bossen
Of ga naar de Oisterwijkse bossen en vennen. Hier loopt een wandelroute van ongeveer 5 kilometer door het bos. Onderweg kom je veel bankjes tegen om even uit te rusten, met ieder zijn eigen mooie uitzicht.
Kijk hier voor meer informatie. 

Limburg
In het noorden van Limburg is een leuke wandeling uitgezet die je door verschillende landschappen begeleidt. Het startpunt is in Ysselsteyn en de route is 6,6 kilometer lang.
Kijk hier voor meer wandelroutes in Limburg.

Ouwehands Rhenen
Vlakbij Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een mooie route uitgezet. Deze route ligt in een bosrijke omgeving met verschillende landschappen en mooie uitzichten. Hij is uitermate geschikt voor kinderen, hoewel het meenemen van kinderwagens niet aan te raden is vanwege trappetjes.

Uitwaaien op het strand
Hou je meer van het strand en vind je het jammer dat je nu niet meer kan zonnen bij de zee? In de herfst is het strand de perfecte plek voor een wandeling. Er zijn minder mensen, waardoor je de ruimte hebt om heerlijk uit te waaien. Zorg wel dat je warm aangekleed bent, want de strandtenten zijn vaak al dicht.
Kijk hier voor de mooiste wandelroutes op het strand.

Wat is jouw favoriete wandelroute? Wij zijn benieuwd! Deel jouw favoriete route met ons en andere Vriendin-lezeressen in een reactie hieronder.

Foto: Shutterstock

Reageer op dit artikel

Maak jij vaak een wandeling?

Instagram