Korting

Begin de feestmaand goed bij HEMA

Tja, goedkoop is de aanloop naar de feestdagen nooit. Moeten er geen cadeautjes gekocht worden, dan gaat het geld wel naar een oogverblindende partydress. Gelukkig zijn er genoeg shops die óók een cadeau geven, namelijk in de vorm van korting!

Lees meer
Korting

Licht in donkere tijden

Nu het weer eerder donker wordt, maken we veel meer gebruik van de verlichting in ons huis. Is het tijd voor vervanging van de oude lampen? Wij hebben wat ideeën voor je!

Lees meer
Korting

Boodschappen doen bij Albert Heijn vanaf de bank

Voor de meeste mensen is boodschappen doen niet een favoriete bezigheid en een tocht naar de dichtstbijzijnde supermarkt wordt er niet prettiger op in het stormachtige herfstweer. Gelukkig is daar internet, waardoor jij vanaf de bank de boodschappen gewoon thuis laat bezorgen!

Lees meer
Korting

It’s make-over time!

De dagen worden langzamerhand wat donkerder en we brengen meer tijd lekker warm binnenshuis door, dan is het natuurlijk fijn om een gezellig huis te hebben. Oktober is de ideale maand om jouw inrichting een opfrisser te geven, want veel woonwinkels bieden mooie kortingen.

Lees meer
Korting

Mooie wijnen, mooie prijzen

Heb jij met het herfstweer ook zin om lekker thuis te blijven? Maak het thuis extra gezellig door etentjes te organiseren of jezelf op de bank te nestelen met een fijn boek én een goed glas wijn.

Lees meer
Korting

Het V&D Prijzencircus

Sinds jaar en dag organiseert V&D 2 keer per jaar het Prijzencircus. Tijdens dit evenement kelderen de prijzen van honderden artikelen en draait het maar om een ding in de winkels en webshop: korting.

Lees meer

Instagram