Placeholder

Snacken zonder schuldgevoel: Frozen yoghurt bar

Die lekkere trek gaat maar niet weg, maar als je een vette snack eet, krijg je een schuldgevoel. Dilemma. Omdat wij weten hoe vervelend dat is, delen we hieronder het recept van een frozen yoghurt bar!

Die lekkere trek gaat maar niet weg, maar als je een vette snack eet, krijg je een schuldgevoel. Dilemma. Omdat wij weten hoe vervelend dat is, delen we hieronder het recept van een frozen yoghurt bar!

Recept voor: frozen yoghurt fruitbar
Het bevriezen van yoghurt is een idee uit de VS. Zo maak je het: meng een eetlepel honing met 500 ml halfvolle yoghurt in een kom. Leg bakpapier in een platte schaal (bijvoorbeeld een ovenschaal) en giet de yoghurt erin. Leg nu stukjes aardbei, appel en banaan (of ander fruit, net wat jij lekker vindt) in de yoghurt. Zet de schaal nu voor 4 uur in de vriezer. Als je de schaal eruit haalt, kun je de frozen yoghurt in stukjes breken. Nu heb je zelfgemaakte fruitbars!