Placeholder

Recept voor woknoedels met gehakt en groenten

Vandaag, lekker wokken!

Vandaag, lekker wokken!

Boodschappenlijstje:
1½ citroen
2 el (wok)olie
300 g rundergehakt
2 teentjes knoflook, in plakjes
750 g Chinese roerbakgroenten
3 el lichte sojasaus
1 el zoete chilisaus
1 pak kant-en-klare woknoedels (à 300 g), bijvoorbeeld Conimex

Aan de slag!
Pers de halve citroen en snijd de hele citroen in partjes. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt al omscheppend rul. Voeg de knoflook en roerbakgroenten toe en bak alles ca. 4 minuten. Meng in een kommetje de sojasaus, chilisaus en 2 el citroensap. Meng dit samen met de woknoedels door het gehakt. Warm goed door en garneer met de citroenpartjes.

Bereidingstijd: 20 minuten

Productie: Tessa Klösters. Foto’s: Peter Kooijman.